Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: ryhmärakentelut

Vuosi -18 (Suomi) voisi olla mielenkiintoinen aihe, valmiita malleja ei tosin paljon löydy mutta pienellä 'virittelyllä' voisi saada jotain aikaan. Minimiraja tässä aiheessa olisi kyllä oltava luokkaa 1v, muuten ei osallistujia taida montaa löytyä.
Kari Partanen kirjoitti:
Juha K kirjoitti:
Ehdotan ryhmärakentelun aiheeksi: Siviililentokone. Mikä tahansa siviilitunnuksella varustettu lentolaite sopisi mukaan.
Vaikka pa teenkin sotilaslentokoneita ja - kalustoa, kannatan tätä. Siviilikoneita ei ole koskaan liikaa esillä ja käsittääkseni myös tarjonta nykyisin on varsin hyvä. No ehkä sieltä 20-30 -luvuilta voisi olla parempi :-D
Ja täytyy muistaa, että lähes jokainen tänä päivänä lentävä warbird on siviilirekisterissä…
Yks mielenkiintoinen ryhmärakentelu olisi SUomi-Sturmi. Nythän melkein joka jannulla on vähintään 1 kpl hyllyssä, ja kukaan ei uskalla aloittaa sitä (valtavien "oikein-väärin" paineiden takia). Ryhmärakentelu vois laskea kynnystä tehdä tätä hienoa mallia.
Mites olisi rakentelun aiheeksi italialainen maakalusto? Siis panssarivaunut, panssariautot, kuorma-autot, jne… Mittakaava voisi olla vapaa, kuten myös aikakausi. Jos sopivista malleista olisi puutetta, aiheen voisi laajentaa kattamaan myös lentokoneet.

Just my 2 cents…
Tuo italiaano kalusto on minun mielestäni hyvä, markkinoilla on tarpeeksi mallejakin(esim. tamiyalla L6/joku numaro, M13/40, sevolente L40) Myös muilla Zvezda, italeri… lentokoneistä puhumattakaan.
Onko koskaan ollut Tyynenmeren aiheen mukaisia "ryhmiksiä"?
Jussi Mänttäri kirjoitti:
Onko koskaan ollut Tyynenmeren aiheen mukaisia "ryhmiksiä"?
www.pienoismallit.net/ohjeet/ryhmarakentelut/
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Myös ehdotukset tulevista ryhmärakenteluista voi kirjoittaa tähän keskusteluun.
Mie ehdotan Tyynen Valtameren sotanäyttämön teemaa, onnaisko?
Jussi Mänttäri kirjoitti:
Mie ehdotan Tyynen Valtameren sotanäyttämön teemaa, onnaisko?
Tämä ei ole mikään punakaarti, jossa ryhmärakentelujen aiheet valitaan huutoäänestyksellä!

Eiku… Onpas. :) Eli se mikä onnistuu ei ole minusta kiinni vaan siitä, kiinnostaako aihe tarpeeksi monia käyttäjiä.
Miten tää homma sit niinku pelaa… eli huhuileeko jengi täällä kiinnostustaan Tyynelle merelle vai teetkö sie jonkun äänestyksen vai miten?