Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: aavikko

Tämän vuoden ensimmäisen ryhmärakentelun teemana on aavikko.

Aavikko on aihepiirinä hyvin laaja. Luovuutta ja mielikuvitusta enemmän tai vähemmän käyttäen mukaan mahtuvat lähes kaikki aihepiirit sotilakalustosta lentokoneiden, laivojen ja figuurien kautta autoihin sekä scifi- ja fantasia-aiheisiin.

Ryhmärakentelun hengen mukaista on ottaa rennosti ja rakennella virtuaalisesti yhdessä. Eli jos ei aivan pakollista, niin ainakin hyvin suotavaa on esitellä projektiesi etenemistä sivustolla joko tämän keskustelun ohessa tai rakennusblogin muodossa. Voit osallistua ryhmärakenteluun niin monella mallilla kuin haluat.

Aikaa tämän ryhmärakentelun läpivientiin on puoli vuotta, eli deadline on 30.6.2011.

P.S. Jos joku kauppias tai yksityishenkilö haluaa toimia ryhmärakentelun sponsorina ja lahjoittaa esimerkiksi malleja tai muita palkintoja rakenteluun osallistuville mallareille, ottakaa yhteyttä minuun, niin sovitaan asiasta tarkemmin.
Hehei! Tähän mäkin varmaan saan parikin omaani väkästyä valmiiks! :)

Challenger 2 ja Matilda Mk. III
Ilmottaudun mukaan Hobby Bossin 1/35 Sd.Kfz. 222:lla.
Mukana ollaan, tosin en tiedä vielä millä :)
Itse osallistuisin rakenteluun seuraavanlaisilla aineksilla: CV90XXX, herkullinen aavikkocamo ja Kanada. Jos tällä kertaa sopan saisi jopa valmiiksi asti :P

Vaihdanpa sittenkin aihetta pois whatiffistä, eli osallistun hieman järkevämmällä Irakin sodan Humveella.
Viimeksi muokattu 10.2.2011 10:35
Mukana ollaan, mutta malli on vielä vähän mietinnässä. Mietin myös sotilaskaluston kokeilua, mutta taidan aloittaa siviilikaluston ajoneuvolla. Seuraava kysymys onkin, rakentaako nelikon, kirpun vai raskaankalustoon kuuluvan. Kaapistani löytyy ihan vakio takavetoinen Chevroletin silverado '99 avolava. Siitä voisi suunnitella jonkun dakar tyylisen ajoneuvon.
Mukana ollaan tamiyan 1:48 tiger 1 tankilla.
Esa Matti avasi silmäni, eihän tämän tarvitse tosiaan olla sotilaskalustoa… Mukana ollaan!
Mukana olen minäkin, Airfixin 1/72 Bf109E:llä
Yritän väsätä Dragonin figuuripaketin pohjalta jonkinlaisen vinjetin. Figuuripaketti esittää amerikkalaisten joko tarkka-ampuja- tai panssarintorjuntatiimiä Persianlahden sodassa, en vaan pääse pakettiin nyt käsiksi, joten en muista kumpaa. En ole yhtäkään dioraamaa tehnyt, joten tuloksena on todennäköisesti joukko ukkoja hiekka-alustalla… Valmistumisesta en lupaa mitään.