Pienoismallit.net

Kultaa Eurossa!

Jari "El Jefe" Hemilä on toinen suomalainen koskaan, joka on saanut kultamitalin Euromilitaire -kilpailussa. Hyvä petraus kun ottaa huomioon, että samainen sturmi tuli Model Expossa tänä vuonna sijalle 12! Ja sitten arvuuttelemaan kummassa oli kovempi taso :)

Jari sai myös Cometilla pronssia. Muita mitalisteja: Hopeaa Petri Kovanen ja Tomi Mynttinen. Kunniamainintoja meni Jaakko Karjalaiselle, Mika Heikkilälle ja Jouni Koskelle. Kaikkia tuloksia ei minulla ole, joten täydellistä tuloslistaa pitää jäädä odottelemaan.

Kaikenkaikkiaan loistava suoritus Suomalaiselta retkikunnalta!

/marko
Hienoa että upea sturmi sai ansaittua kunniaa.
Onnittelut kaikille sijoittuneille! :)
Kultaa sille, jolle kulta kuuluu. Onnea Hemilälle, ansaittu voitto häkellyttävän hienolla mallilla. Ja tietysti onnittelut myös kaikille muille mitalisteille.
Jarille lämpimät onnittelut!!! Ei sitä Model-Expon päin honkia mennyttä tuomarointia silloin turhaan kritisoitu!! Mutta nyt tuo Jarin sturmi malli sai arvoisensa tunnustuksen, ja samoin Jarin Comet !!! Onnittelut myös muille palkituille, hienoa että Suomi poika pärjää tälläkin saralla maailmalla!!
Loistavaa luettavaa ! Hienoa J. Hemilä ja ufkurse myös kaikki muut !
Ymmärrän panssareista yhtä vähän kuin sika hopealusikasta, mutta suomalaisten menestys lämmittää toki aina mieltä (varsinkin Suomi-malleilla). Ei muuta kuin onnittelut sekä Jarille että muille mitalisteille ja kunniamainintoja saaneille!
Onnea Jarille kullasta ja tietysti koko retkikunnalle!!
Onnea kaikille palkituille!
No, vihdoinkin Sturmi sai arvoisensa mukaisen kunnianosoituksen.

Loistavaa!! Suomi mallailun suurvallaksi projekti siis etenee…
Onnittelut hienosta manestyksestä täältä kanssa koko porukalle.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Tämmöinen sijoitus heittely eri näyttelyissä, madaltaa kynnystä varmaan monelle mallarille tuoda tekosiiaan näyttelyihin, kun voi sitten hakea syytä niistä Tuomareista/arvostelijoista, jos ei menestystä tule :) Pitää kanssa muistaa että kauneus on katsojan silmissä ja tuossa on hymy perässä. Eli toisin sanoen tuosta expon sijoituksesta koitui jotain hyvääkin.
Viimeksi muokattu 19.9.2010 15:26