Pienoismallit.net

Voita RC-auto!

Osallistu EuroRC:n Team C -kilpailuun, jossa arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 30.11.2010 Team C TR02 Brushless RTR -auton.

RTR-pakettiin kuuluvat harjattomat sähköt, auto ja 2.4ghz radiot - eli kaikki paitsi laturit ja akut mitä ajamiseen vaaditaan.

Osallistumisohjeet:

Liity uutiskirjeen tilaajaksi www.eurorc.com -sivustolla tai paina like-näppäintä Facebook-sivullamme: www.facebook.com/pages/EuroRC/136457636396186?ref=search

Tarkemmat tiedot palkinnosta: www.teamcracing.net…uct_view.php?did=134356&didpath=/134356&page=1&imgid=551369
Kuluttajaviraston ohjeet yrityksille arvontojen järjestämisestä

Erityisesti sanotaan: "Arpajaisiin osallistuminen ei saa edellyttää omien yhteystietojen antamista suoramarkkinointikäyttöön " eli osallistuminen liittymällä uutiskirjeen saajaksi on vastoin lakia, jos se on ainoa vaihtoehto. Facebook like-näppäimestä ei sanota tietenkään mitään, mutta se lienee velvoite yrityksen markkinointiin osallistumiseen. "Osallistumisen on oltava muutoinkin vastikkeetonta…"

Eli avoin kysymys: Miten osallistun kuluttajana pelkästään arvontaan ilman että liityn uutiskirjeen tilaajaksi tai osallistun markkinointiinne mainostamalla teitä facebookissa?
Muistaakseni myös Facebookin säännöissä kielletään tuollainen "kaikkien tykkääjien kesken arvotaan palkintoja" -tyylinen käyttäjien kerääminen omille fanisivuille. Taisi olla Audi, joka alkuvuodesta järjesti juuri tuollaisen kampanjan, mutta joutui melko nopeasti vetämään sen pois.

Lisäys: Oikein muistin, sillä Facebookin säännöissä sanotaan selkeästi "You cannot: Administer a promotion that users automatically enter by becoming a fan of your Page." Nykyisinhän yritysten fanisivujen Become a Fan -painike on korvattu Like-painikkeella, mutta se ei tietenkään tuota muuta.

Lisää aiheesta: Facebookin fanisivut – kilpailut ja asioiden tekeminen väärin.
Viimeksi muokattu 17.8.2010 12:47
Hei,

Pahoittelemme tämän unohtamista sivuilta - kyse oli inhmillisestä virheestä:

Kilpailuun pystyy osallistumaan nyt myös lähettämällä postikortin osoitteeseen, missä on yhteystiedot:

EuroRC
Koukkuniementie 2E 132
02230 Espoo
FINLAND

Tämä löytyy myös sivuilta.

"Administer a promotion that users automatically enter by becoming a fan of your Page" tuo on tarkastettu Facebookin ylläpidolta ja tuolla tavalla se on sallittua - kyse on enemmänkin siitä, että käyttäjää ei saa huijata liittymään. Tuossa käyttäjä tietää ilmoittautuneensa faniksi.

// Juha Söderholm
EuroRC
Facebookin säännöissä sanotaan myös "You cannot: Notify winners through Facebook, such as through Facebook messages, chat, or posts on profiles or Pages."

Miten siis aiotte ottaa yhteyttä voittajaan?