Pienoismallit.net

Hurmahousut

Jukka Purhonen kirjoitti:
pekka t nieminen kirjoitti:
Purtsin kiusaksi tässä … punaista.
Niinpä.
Näissä jutuissa tuskin on ehdotonta totuutta, mutta mutta…

Ehdottoman hieno figuskulpti!

Ja sitten heti jupinaa…

Mikäs pistooli on tällä, todennäköisesti vasenkätisellä, upseeritaistelijalla kädessään? Näyttäisi hieman Parabellumilta. Saatat tarvita lisätietoutta sen ilmiasun suhteen. Otappas yhteyttä!

Jotenkin tuo olkapoletti tuntuu kapealta…

Ja hihansuu umpinaiselta…

Onkohan leipälaukku liian "liimaantunut" paikoilleen…

MUTTA siis vielä kerran: Upeeta! Mahtavaa! huipea figuri mutta kyparä on mallia m35 jota ei ollut talvisodassa vain malli m16 eli miten se olisi jatkosodan aluku intoutunut ratsumestari vyöryttää juoksuhautaa, ja talvella pelkällä asetakilla ei tule lämminolo jos se on talvisotafigu,entâs kauluslaatateli HRR vai URR RATSUMESTARI ?
Nyt putosi vanha mies kyydistä? Ei ymmärrä. Mistä tämä talvisotajuttu tähän ilmestyi?
Hmm mielenkiintoista tosiaan, mistä noita talvisota juttuja oikein tulee .. :) ! Meinaan ei Jukan viesteissä niitä ainakaan alunperin mukana ollut, onko kyse Eerik Oksasen omista kommenteista?? Kaikesta huolimatta taas jälleen tulossa hieno figu Pekalta!

Hessu
pekka t nieminen kirjoitti:
Mistä tämä talvisotajuttu tähän ilmestyi?
Taisi tulla siitä, kun Mika kysyi, että missä vaiheessa se Talvisodan kk-ampuja on…
Näyttää todella hyvältä! Siirtyminen seisovista (Marski ja Juutilainen) ukoista toiminnan miehiin (tämä ja kk-mies) on onnistunut paremmin kuin hyvin…

Ympäröivä maasto kannattaa suunnitella huolella , jotta tukisi hyvää posea. juoksuhauta voisi toimia tässäkin…
Minun mielestäni tästä ei vielä tässä vaiheessa uskalla sanoa juuri mitään. Päätä, varusteita ja kypärää lukuunottamatta ei minua vielä vakuuta - näyttää "vauhtibarbielta". Lopputulos tosin tulee jälleen kerran olemaan taidetta - mutta sitähän sitten arvostellaan taas ihan erikseen.

En siis arvostele työvaiheita - vaan ainoastaan lopputulosta.