Pienoismallit.net

Hurmahousut

Harjoittelin vähän ukonväkerrystä. Purtsin kiusaksi tässä ratsuväkiupseeri hurmahousuissa taistelussa. Ehkä epätodennäköistä mutta pääsenpähän maalaamaan punaista.
Pekka N.Hyvältä näyttää!
Toiseksi alimmaisesta kuvasta voi melkein kuulla, kuinka luodit suhahtelevat pään yli :)

Onko muuten raidat tehty lyijylevystä vai aluteipistä?
Hyvää jälkeä tulee vuorotteluvapaalla tehtyä.:) En ole kerennyt tarkistaa niitä hurmahousuja mut muistin mukaan Suomen Ratsuväen historia osa.2 kirjasta löytyy.
Kiitti. Raidat on lyijystä.
Heh mielenkiintoinen sekoitus herrasmiesupseeria ja jätkää reväärihousuissa juoksemassa metsässä puukko vyöllä ja käsikranaatteja leipälaukussa. Hmm ratsuväkiprikaatin Kariluoto?? No oli mikä oli, mut hitsin hyvän näköinen!!

Hessu
Taas on kaima väkertänyt hienoa jälkeä! Kypärään vielä hihna, niin pysyy vauhdissa mukana?
Kiitti vaan.
Kariluoto juu. Ajattelin että voisi olla Viipurinlahden saaritaisteluihin. Oli niin epätoivoista hommaa että voi joutua hurmissa hommiin.
Kypärän hihna on toki tulossa, ajattelin sellaista aika löysää mallia että voin laittaa kypärän vähän kallelleen että liike korostuu.
Suomen sotilaan talvisodan erikoisnumerossa oli kuva miehestä taisteluasemien kaivuutyössä, ja miehellä oli Luurankotakki yllä ja revääriratsuhousut jalassa.
Nii joo naimalomalta..äh siis naimisiinmenolomalta palannut ratsuväkiprikaatin kapt Kariluoto joutunut suoraan taistelun tiimellykseen reväärit jalassaan! Tuleehan siitä nyt ainakin kapteeni vai olisiko ratsumestari parempi? On varmasti hienon näköinen maalattuna, mutta eikö tuohon hivenen rempseään tyyliin sopisi että se kypärän leukahihna on vedetty siitä kypärän lipan yli?

Hessu
pekka t nieminen kirjoitti:
Purtsin kiusaksi tässä … punaista.
Niinpä.
Näissä jutuissa tuskin on ehdotonta totuutta, mutta mutta…

Ehdottoman hieno figuskulpti!

Ja sitten heti jupinaa…

Mikäs pistooli on tällä, todennäköisesti vasenkätisellä, upseeritaistelijalla kädessään? Näyttäisi hieman Parabellumilta. Saatat tarvita lisätietoutta sen ilmiasun suhteen. Otappas yhteyttä!

Jotenkin tuo olkapoletti tuntuu kapealta…

Ja hihansuu umpinaiselta…

Onkohan leipälaukku liian "liimaantunut" paikoilleen…

MUTTA siis vielä kerran: Upeeta! Mahtavaa!