Pienoismallit.net

Onko olemassa jotain firmaa joka tekisi mallin mistä tahansa

Tarkoituksena olisi saada jostain siis Jaguar X typen malli.
On, esimerkiksi www.code3models.com on erittäin hyvä vaihtoehto. Tosin varaudu siihen, että hinta on lähestulkoon suhteessa 1:100. Eli yleensä näissä mennään tuntiveloituksella ja tuntihinta asettuu johonkin yli 50 €/h. Siitä voi sitten laskea, että jos mallia aletaan vääntämään täysin tyhjästä, niin tunti jos toinenkin vierähtää ennenkuin malli on valmis. Englannista löytyy myös lukuisia resiinisarjojen masterien tekijöitä, jos haluat teettää ihan rakennussarjan etkä valmista mallia. Tosin tuntihinnat ovat samaa luokkaa. Googleta "pattern maker". Ihan kaupanhyllyltä löytyvien mallien hintoihin ei siis päästä.

Kannattaisiko etsiä esim. Diecast kyseisestä autosta?
EDIT: Pekka laittoikin googlelinkin noihin diecasteihin.
Onhan noita X-typen malleja jo valmiina.
www.google.fi…/
Teetättäminen erikseen on varmaankin mahdollista, mutta esikuvanmukaisen mallin tilaustyönä teettäminen maksanee vähintäänkin jostain tuhannesta eurosta ylöspäin. Joku muu ehkä voi kertoa mistä sellaisen voit tilata.

Edit. Juha tiesikin jo kertoa, minne ottaa yhteyttä…
Ehkä pieni tarkennus voisi olla paikallaan. Eli rakennettava malli ei valmis metalli/muovi malli.
Tällöin vastaus on käytännössä ei.
Ei löydy firmaa, joka tekisi tilaustyönä rakennussarjan Jaguar X-typesta hinnalla, joka olisi millään tavoin tavallisen harrastajan mallailubudjetissa. Olen varma, ettet sinäkään ole valmis maksamaan rakennussarjasta hintaa, joka voi liikkua tuhansissa euroissa.
Nimenomaan kymmenissä tuhansissa… Tosin sillä hinnalla niitä sarjoja saisi tuhansia! Asian positiivinen puoli. Yhden sarjan hinnaksi jäisi huomattavasti vähemmän kuin kaupan hyllyllä ;-) Nojoo…
Joo ei oo lottovoittoa vielä kohdalleni osunut:}
Miksi et tee itse? Paljon muovia eri muodossa hyllyn nurkkaan, netistä kuvia ja miettimään ja tuumimaan ja katsomaan ja mittaamaan ja pähkäilemään ja tutkimaan ja kokeilemaan ja pettymään ja yrittämään uudestaan ja pettymään uudestaa ja aloittamaan alusta ja kokeileemaan ja jälleen alusta…

On halvempaa, varsinkin jos ei laske omalle työlle hintaa. Ja netistä varmaan saa sen verran kuvia että saa tehtyä ainakin näköisen, jos nyt ei täysin mitta tarkkaa.

Tosin tämä oli turha idea koska haluttiin firma mikä tekisi, mutta tuo itse teko olisi ehkä halvin vaihtoehto.