Pienoismallit.net

Valmistaja nimeltä Avis

Onko kellään kokemuksia ko. mallivalmistajasta? Näkyy olevan tällä valmistajalla noita alkusarjan 109 Mersuja. Minkä laatuisia lienevät? Ei viitsis ostaa ihan sikaa säkissä. Vai oisko noita alkupään Mersuja muilla valmistajilla?
Ei ole kokemusta tuosta valmistajasta, itse tein Bf 109B:n vanhasta Hellerin sarjasta: www.pienoismallit.net/galleria/malli_6186/
Ainakin Henschel 123 toi mieleen Amodelin tuotannon. Eli minä pidän erittäin hyvänä ja toiset haukkuvat alinpaan helvettiin. ;)
HyperScalen arvion perusteella moitteita ei ole juuri tullut kuin yksiosaisesta ohjaamon kuomusta ja vääränlaisesta istuimesta (eli avattava kuomu ja parempi istuin täytyy haalia varhaisesta E-sarjalaisesta jos haluaa hifistellä), ja kieltämättä Amodeliin on tuossakin noin yleisen tarkkuuden suhteen verrattu.
Viimeksi muokattu 4.12.2009 17:48 +
Kiitos vastauksista. Ehkäpä uskallan sen ostaa:)
Osta Paavo pois vaan. Taso on tosiaan samoissa A-Modelin nykylinjan kanssa eli oikeinkin hyvää. Eivät rahasi ainakaan hukkaan mene. Ajattelin itsekin hankkia pari, jos saisi tehtyä Espanja-Mersuja. Muun kaaoksen ohella…
Se taas Visa vinkui Ebay ostoksesta. Tuli juuri hankittua B1 malli. Ebaysta löytyy monta noita alkupään mallia.