Pienoismallit.net

Pienoismallitukku

Mainosta mukaellen: "mistä näitä mallikauppoja oikein tulee?"

Huomasin nimittäin tuossa töitä vältellessäni, että Helsingissä on aloittanut toimintansa tälläinenkin nettikauppaa harjoittava kioski…ja juuri kun olin toipunut siitä, että Turkuun avattiin ihan oikea mallikauppa…

Eipä muuta kuin onnea uudelle yrittäjälle! (Lieköhän palstalaisia?)
Kiinnostavan näkönen sivu/putiikki, mutta ainaskin itellä tuhottoman hidas sivu. Tutkitaan sitten lisää, jos sattuu muuttumaan nopeammaksi.
joo, vähän on vaikeuksia avata sivua. Kolmas yritys ja ilmoittaa aina että unexpected error.
Itellä avaa, mutta yli 5min odotus, että pääsee esim figuuri osastolle alkaa oleen jo vähän liikaa:) Toivotaan, että onkelma korjaantuu.
Vaikuttaapi mielenkiintoisalta kaupalta, mitä nyt etusivulla kävin pyörähtämässä.(mokkula on perkaleen hidas maaseudulla) Täytyypi huomenna kaverin tykönä tutustua tarkemmin.hinnatki ihan kilpailukykyiset.
Eipä tuosta tosiaan voi mitään sanoa kun sivujen aukeaminen kestää minuutteja jos ne ylipäänsä aukeavat. Jos arvata pitää niin palvelimelta on muisti aivan lopussa. Hyvähän se on, että vaihtoehtoja löytyy. Tosin miksi nimeen on laitettu tukku, kun etusivun perusteella kauppa vaikuttaa suuntautuneen vähittäismyyntiin?
Mulla pelittää nopeesti ja hyvin. Onnea vaa uudelle liikkeelle, niitä ei ole koskann liikaa:)
Mikä osoite se on ? Hitto kun ei suostu avautumaan koko sivu. =(.
Kas kas, taitaa tosiaan vähän vaihdella tuo latausnopeus. Kun aikaisemmin surffailin, niin homma meni niin kuin piti, nyt taas on toooosi hidasta.
Kalle Rantanen kirjoitti:
Tosin miksi nimeen on laitettu tukku, kun etusivun perusteella kauppa vaikuttaa suuntautuneen vähittäismyyntiin?
Villi arvaus: "tukku" herättää mielikuvan halvemmista hinnoista…ainakin tälläiselle keski-ikäiselle jäärälle…
voisiko olla vaikka www.pienoismallitukku.fi/. Ei aukea sivut ollenkaan sinnikkäästä yrityksestä huolimatta, täytyy huomenissa palata asiaan.