Pienoismallit.net

Järki käteen kun lisäätte kuvia

Minua ja mitä luultavammin teitä ketuttaa kun jotkut laittaa kuvia aivan järjettömistä asioista jotka ei kuulu mallisivustolle laisinkaan ja teettäähän tämä myös toisaalta ylläpitäjällekkin töitä ja vaivaa. meillä on erittäin tasokas ja mukava sivusto silti jotkut vaan tyrii ja koheltaa. se on ärsyttävää kun katselee uusimmat kuva kansiot kohtaa niin siinä seisoopi lenkki tossu mallien keskellä. lopuksi. en tahdo nimetä ketään henkilöä enkä pahoittaa kenenkään mieltä tällä keskustelulla. kiitos
Joku roti tosiaanki perkale!
Janne Herajärvi kirjoitti:
Samaa mieltä. Mitä esimerkiks tuollasella referenssillä tekee? www.pienoismallit.net/galleria/referenssi_5572/
no tuo on sinäänsä järkevä kuva tosissaan fikuri hommiin. mutta esimerkiksi mopedi kypärä on hiukan hölömömpi asia puukata sivulle liekköhä yp jo poistant sen???
Eipä liikenteessäkään toista kunnioiteta… MIksi sitten bittimaailmassa?
En ole mentaalipuolen väitellyt tohtori, mutta väitän, että:"Tämä maaillma on menossa suoraan sinne, missä valo ei paista"
Tero Lammimetsä kirjoitti:
Tämä maaillma on menossa suoraan sinne, missä valo ei paista"
Talveksi Lappiin? Eikös suuntaus ole, että ainakin brittejä on entistä vähemmän menossa? :)
mörkö morane kirjoitti:
Janne Herajärvi kirjoitti:
Samaa mieltä. Mitä esimerkiks tuollasella referenssillä tekee? www.pienoismallit.net/galleria/referenssi_5572/
no tuo on sinäänsä järkevä kuva tosissaan fikuri hommiin. mutta esimerkiksi mopedi kypärä on hiukan hölömömpi asia puukata sivulle liekköhä yp jo poistant sen???
Ei se nyt aivan nuinkaan ole. Molemmat päähineet sekä tuo vaunupäähine ja se nähtävästi poistettu mopokypärä OVAT yhtä järkeviä kuvia figurihommiin. Kuinkas nyt sitten kun tuo mopokypärä on poistettu ja joku mallari haluais alkaa veistämään James Potkukelkasta figuuria Nava kypärä päässä huutamaan apuva Honda Monkeyn selässä niin nyt ei ole sitä referenssiä tälle mallarille?

Suosittelisin ennen järkevä sanan käyttämistä edes pikkusen panostamaan tuohon oikeinkirjoittamiseen ;)
Janne Herajärvi kirjoitti:
Molemmat päähineet sekä tuo vaunupäähine ja se nähtävästi poistettu mopokypärä OVAT yhtä järkeviä kuvia figurihommiin. Kuinkas nyt sitten kun tuo mopokypärä on poistettu ja joku mallari haluais alkaa veistämään James Potkukelkasta figuuria Nava kypärä päässä huutamaan apuva Honda Monkeyn selässä niin nyt ei ole sitä referenssiä tälle mallarille?
Kukaanhan ei kiellä lisäämästä Nava-kypärän kuvia omaan kuvapankkiinsa. Itseasiassa sinne nuo nakkipipot ja lentopäähineetkin mielestäni kuuluisivat, mutta minä en siitä päätä. Varmasti kuvien lisääjältä saa pyytämällä lisäkuvia referenssiksi, jos juuri kyseisestä aiheesta haluaa mallinsa rakentaa.
Mitä taas tähän SotKa-/Figu- vs. mopopotta vertailuun tulee, niin väitän, että ensinmainittujen kuvat ovat informaatioarvoltaan sivustolle huomattavasti tärkeämpiä - ihan jo, kun mietitään saatavuutta tänäpäivänä. Jos joku lisäisi Galleriaan referenssiksi, sanotaan vaikka, 1920-luvulta peräisin olevan kilpamoottoripyöräilijän kypärän, olisi se ihan yhtä arvokas, kuin nuo -30- -40-luvun nakkipipotkin - samaa ei edusta moderni mopokypärä, jota luultavasti on myytävänäkin vielä, vaikkei ihan viimeistä huutoa olekkaan.