Pienoismallit.net

1/16 RC tiger 1

Kouvolan china centerissä kyseinen vehe maksaa 99€, näky löytyvän myös saman mittakaavan pantteriakin hintaan 89€ itelle tuleva joululahja hankinta toi tiikeri, ku ei oo hinnalla pilattu.
No ei ole kallis.Kuinkahan paljon muistuttaa esikuvaansa? Youtubella on hyviä pätkiä ku ajelevat 1:4 1:6 kokoisilla härveleillä;)
Ilmeisesti kyseessä on tuo kiina lelu… Ei vakuuttava Tamiyaan verrattuna (= puuttuu äänet ym. efektit, ajaminen taisi olla vähän niin ja näin…)
Sunnuntaina ajelimme museon pihalla JR-Hobbyn tiikeri 1:llä sekä Tamiyan Klimillä- Tiikeri on nyt rikki mutta Klimi ei. Onhan tuo klimi esim. paljon jykevämpi ja uskottavampi- on tosin myös n. 10x kalliimpi :)

/marko
Marko Teerioja kirjoitti:
Tiikeri on nyt rikki
Sen irtonaisen johtopyörän sisältä löytyy luultavasti irronnut ruuvi, jolla sen saa taas pelittämään. Tähän tulokseen päästiin, kun tutkittiin sitä museolla.
Johtopyörää ei vain ole tarkoitettu avattavaksi :) mutta kyllä minä jotain keksin. Luultavasti poraan pyörän auki.

/marko
Jaha, nyt sitten viimeinkin selvisi, miksi Kursk:issa kävi niinkuin kävi. Täytyy sanoa että nykyaikaisten mallien esikuvanmukaisuus on hämmästyttävää tasoa… :D
Kyl se suht koht esikuvalta näytti. Siin myyjä ajeli sil ja siin ol ajovalot, ja myyjä sano et ois savutkin. Hintaansa
nähden ihan asiallinen värkki.
1/16 RC-vaunut ovat kivoja, kiina-vempaimissa voi vaan varaosa/korjauspuoli olla vähän niin ja näin..?
Mulla olis Tamiyan 1:16 RC-tikru myytävänä, kaikilla herkuilla. On Battle system, 4-kan. radio, akut 2 kpl, laturi ja kuljetuslaatikko eli ns. Ready-to-Run…