Pienoismallit.net

Lätkä

Tuomas Hirvilammi kirjoitti:
Itselle tulee päähän hakkaamisesta mieleen herra nimeltä Tomas Vokoun ja playoffit 2004-2005, vai mitä Raimo? :)
No sanotaanko vaikka näin, että Vokounin ja Helsingin IFK:n tarpeet eivät koskaan kohdanneet ;-)
No nii, Saksa pantiin sitten aamutuimaan kuriin olympialaisissa. Lapin polttajia on aina kivaa kurittaa ;-)
Tuomo Ruutu osoitti heräämisen merkkejä ja se on hyvä asia seuraavaa tärkeätä Ruotsimatsia ajatellen. Ja olihan sekin hieno hetki, kun Teemu Selänne leukoineen nousi kautta aikain tehokkaimmaksi olympialaisten kiekkoilijaksi - taakse jäivät esim. kaikki Punakoneen eli Neuvostoliiton robottimajurit. Tosin 1970-luvun maaotteluissa Neuvostoliittoa vastaan ainakin minä tulin hankkineeksi itselleni niin pahan trauman, että se kestää kyllä elämäni loppuun saakka - vaikka Neuvostoliittoa ei enää edes ole olemassa.
Maanantai aamuna Suomen joukkue joutuukin sitten puntariin kun vastaan tulee "rakas Ruåtsi". Veryttelypelit on pelattu ja nähdään miten leijona alkaa karjua. Piti ottaa aamupäivä vapaaksi kun Suomi-Ruotsi ottelun seuraaminen suorana kuuluu mielestäni kansalaisvelvollisuuksiin.
Su-ma tulee huippulätkää läpi yön, peleillä Tsekki-Venäjä, USA-Kanada ja kaikki huipentuu 0700 maanantainaamuna Suomi-Ruotsi otteluun.

Torino 2006 ei unohdu.
Olipahan melkoinen esitys Suomelta. Maalivahti peli toimi mutta siihenhän se suurin piirtein jäi. Etukäteen kun olisin tiennyt niin enpä olis katsomaan herännyt.
Tuomas Hirvilammi kirjoitti:
kaikki huipentuu 0700 maanantainaamuna Suomi-Ruotsi otteluun.
Lasse Kukkonen, Kukkosen Lasse - tuu pois siältä Vänkuuverista - siä pelataan kiakkoo!
Noh, eihän tämä homma toki tähän yhteen pökkelöön kaatunut, mutta kumminkin …
Hyvä vaan, että se kultamitali tulee Suomelle jännemmän kaavan kautta!
Miksi pelata sata lasissa, jos jatkoon pääse kumminkin ? ;) Huilipäivä…
Hyvä jengi hakkaa kaikki ilman selittelyjä ja varsinkin ruotsin niille ei pidä mennä häviämään vaikka olisi jalat poikki. Ainoo matsi mitä viitsii herätä katsomaan, ja sit hemmot skrinnaa kuin pilvessä.