Pienoismallit.net

Uutuuksia maailmalta

Kun ei juurikaan turhaa makustele niin peeceeämmästäki saa näyttävän spitin. Monasti on tälläkin saitilla nähty huippujen toimesta komeita malleja ns, huonommista sarjoista. Jokainen malli on rakentamisen arvoinen, jos oikoa haluaa niin ostaapi valmismalleja;)
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Uusi 1/48 Hurricane Mk.I tulossa Italerilta: www.italeri.com/NewsImgs/DOC_NEWS_000083.pdf
Hienon näköinen, mutta jälleen metalisiivellä. Kun joku vielä tekisi kangassiipisenkin version, niin saisi alkupään koneita tehtyä.
Tuon V7101:n maalauskaavio ihmetytti. Olen elänyt uskossa, että kone olisi ollut PRU Blue- värissä. Lisäksi siinä kai pitäisi olla kamerat jossain. Kun vain tietäisi missä, kun olen kyseistä yksilöä halunut tehdä. Aika mukavasti yksilöitä ympätty mukaan sarjaan kuitenkin. Positiivinen uutuus.
sukellusmallarit huomio.
revelli julkaisee syksyllä uudestaan 1/72 u-bootin jos on jäänyt hankkimatta.niin kuin allekirjottaneella.
U-Boot on mallia??
Ja jos vielä saisi jonkinlaista faktaa tuosta julkaisusta, linkkiä tms… Noita huhupuheita jos uskoo niin voi joutua pettymään nim. kok.
katottu revellin sivuilta julkaisu 9/2011.
sori jos ei malli/merkki tullut oikein U-Boot Typ VIIC 1/72
Joo ei mitiä… Ei vaan sattunut silmään. Enkä kyllä vieläkään nähnyt kyseistä ilmoitusta mutta odotellaan. Ei sinänsä muuten kiinnosta kun noita seiskoja on jo hyllyssä eläkeikään asti kasattavaksi…