Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!

Jotain tuollaista olisi ajatuksissa. Poistoputki on lyhyt (ulkoseinä tuossa vain läpäistävänä) ja "väljä" joten tehohukkaa pitäisi tulla vähän mutta reilusti olisi tarkoitus laittaa tehoja moottoriin. Onko tuossa kipinöimätön puhallin, vissiin palomääräykset sellaisen vaatisivat? Jos siis "virallinen" pyydys tuosta tehdään.
Normi kanavapuhallin, kuvanoton jälkeen laitettiin uudet putket muistaakseni 200mm ja tuhdisti isompi kanavapuhallin, että saatiin tarpeeksi ilmavirtausta, tuo suodatin noin isolla alalla vie paljon imutehoa pois.
Rohkaisin mieleni ja päätin sittenkin esitellä työpisteeni, vaikka se onkin kipeästi kevätsiivouksen tarpeessa. Toisaalta, onhan Joku viisas joskus todennut että Kaaoksellakin on oma sisäinen järjestyksensä.

E-P

[img][/img]
E-P Sinkkonen kirjoitti:
Rohkaisin mieleni ja päätin sittenkin esitellä työpisteeni, vaikka se onkin kipeästi kevätsiivouksen tarpeessa. Toisaalta, onhan Joku viisas joskus todennut että Kaaoksellakin on oma sisäinen järjestyksensä.

E-P
Tuohan alkaa olla jo lähellä mun työtilaani. Kuten aiemminkin olen todennut, niin vaimo kieltää laittamasta kuvaa siitä tänne;)
Tähän piti tulla kuva työtilastamme. Kuvan laitto ei kuitenkaan onnistunut. No..jokatapauksessa työtilamme ikkunan valtasi taimet ja vähitellen myöskin työpöydän…;)…

T: Anne ja Marko

www.facebook.com…laivamallit/photos/pcb.566754383464470/566754066797835/?type=1&theater
Viimeksi muokattu 17.4.2015 23:40 +
  • Jäi harmittamaan kuvan puute ja siksi laitoimme tuon linkin ;) Anne ja Marko


Päivitystä kesämökin mallailunurkkaukseen.
On jonkin aikaa ollut mielessä maalaus kopin teko ja mahdollisimman halvalla. Äskettäin oli sitten Tori palvelussa 3 kaappia kympillä ja siitä se ajatus sitten lähti. Biltemasta löytyi kipinättömät kanavapuhaltimet, losteputkivalaisin ja viemäri mutkat. Kotoa löytyi vanha tietokoneen poweri ja muuta pientarviketta. Lisäksi vielä suodatin kangasta ja paikallisesta puuliikkeestä melamiinilevyä (tupla takaseinä). Hiukan olisi vielä johtojen siistimistä.
Ainakin kynäruiskulla maalatessa puhaltimien teho on ihan riittävä vaikka alussa oli pieni epäillys että riittääköhän imu.
[img][/img]


Päivitystä sekoilunurkkaan - eikun siis työtilaan.
Tuli toukokuussa muutettua uuteen asuntoon. Hitaasti, mutta epävarmasti olen vähän kerrallaan väsäillyt mallailutilojakin kasaan, ja pikkuhiljaa olet saanut ateljeen siihen järjestykseen, että pääsen vihdoin laittamaan sen epäjärjestykseen.

Tomi Mynttinen kirjoitti:
Jahas, työnjohtaja-laaduntarkkailija(TM) näkyy olevan vartiopaikallaan piilossa ilmaletkun takana :)