Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!Työpisteen siivouksen kunniaksi valokuva todisteeksi siitä, että jopa mallarikin joskus innostuu siivoamaan.
Onko aito ss kypärä tuolla hyllyn päällä?
Ja oletko ite kerännyt noita perhosia tuolla seinävitriineissä? Näyttäis monta samanlaista yksilöä olevan, mitä mullakin oli kun Tansaniassa töitten ohessa keräsin perhosia.
jarno törmänen kirjoitti:
Onko aito ss kypärä tuolla hyllyn päällä?
Aito saksalainen teräskypärä kyllä - mutta ei aito SS-kypärä.
Matti Piilola kirjoitti:
Ja oletko ite kerännyt noita perhosia tuolla seinävitriineissä?
Juu onhan noita perhosia tullut harrastettua/kerättyä 1960-luvulta lähtien. Tosin tuo perhosten säilyttäminen seinätauluissa ei ole se kaikista parhain säilytystapa, koska perhosten siipien väri haalistuu vähitellen, kun ne ovat alttiina auringon valon vaikutuksille.


Ei ole kehuja, mutta ei hirveästi itkuakaan. Valoa tarvitsisi lisää ja samalla tehokkaammin toimivan tuoliratkaisun yms… Mutta voipahan telkkaria kätevästi katsella samalla, kun mallailee! :)
Komea on paitakin tuossa Raimon kuvassa, vaikka tällä hetkellä meno kaukalossa on mitä on :)


Pikku hiljaa projekti etenee. Konehuoneesta saatiin puristettua tekniikkaa ahtamalla nurkka ruiskumaalausta varten. Kiireessä on suunnittelu jäänyt vähälle mutta huuvan imuria varten on reilu poistoputki suoraan ulos valmiina. Lisäksi sähköjä roiskittiin varmuudeksi reilusti. Saa sähköt imurille, valoille, kompressorille jne. Olisikos kollegoilla ideoita miten huuva kannattaisi toteuttaa? Vedet ja lavuaari löytyy heti vierestä kodinhoitohuoneen puolelta.

Varsinainen rakentamistila tulee perinteisesti omaan huoneeseen mutta käryisimmät operaatiot olisi tarkoitus tehdä täällä.
Olisikohan tuollainen imuseinä hyvä ratkaisu, tietty pienemmässä mittakaavassa kynäruiskulle.Suodatinta saa metrikamana ja tuosta kuvasta puuttuu vielä lipat ylhäältä ja alhaalta, ohjautuu paremmin ilmavirtaus sinne minne pitääkin, tuo kanavapuhallin saa sitten olla mahdollisimman iso, niinkuin kanavatkin, putkisto syö yllättävän tehokkaasti virtauksia.
Toimii myöskin aika hyvin hiontapölyn poistajanakin.