Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!

Yhdyn kyllä Jounin kommenttiin. Itsellä on työtila rivitaloasunnon varastotilan nurkassa. Eli läpivetomökissä. Talvella ei mikään luksus, mutta kuuluu siellä radio :D
(poistettu)
Viimeksi muokattu 1.6.2014 15:42
Työtilatkin päivittyi hieman kun junnu muutti pois kotoa. Yläkerrasta vapautui huone mallailukäyttöön. Täällä saa sitten rojut olla huoletta levällään :)

Alakerrassa on edelleen jatkossakin tuo työpiste olohuoneessa, mutta nyt tämä alue pidetään suhteellisen siistinä. Tosin ei ole aiemminkaan aiheuttanut mitään ongelmia tuon paremman puoliskon kanssa.

Piharakennuksesta löytyy sitten tilat ruiskumaalaukseen ja RC-kaluston huoltoon.
Viimeinkin alkaa olemattomien lumien sulettua uuden työtilan rakentaminen edistyä.

Pikkuisen liian järeä pystypora tuli alkuinnostuksessa tilattua:kun tarkoitus olisi joskus kaukaisessa tulevaisuudessa keskittyä lähinnä 1:72 malleihin.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Meinaatko tehdä porakaivon? Vai maalämpökaivon?
[quote="Tomi Mynttinen"]
Missä ja miten Sinä rakennat malleja? Esittele meille omat työtilasi kuvin ja mielellään myös sanoinkin. No tässäpä minun vastine juttuun: Sain luvan Isolahdessa Muuramessa paikalliselta Vesiosuuskunnalta tilojen käyttöön, koska olen Isolahden Kyläyhdistyksen jäsen huikealla 5 euron vuosimaksulla.Paikka on entinen kauppa joten hyllyköt olivat valmiina laatikoiden säilytykseen ja pistorasioita kanssa riittävästi valmiina ..Sisäilma ei läpäise terveysviranomaisten vaatimuksia uudelleen kaupan avaamisen mutta käyttämäni tinnerit ja muut maalit,lakat sekä liimat "desinfioivat"sisäilmasta kaikki haitaliset pöpöt…
Oskari Balk kirjoitti:
Pikkuisen liian järeä pystypora tuli alkuinnostuksessa tilattua:
Repesin täysin, kun muistin, että olet kertonut olevasi ammatiltasi hammaslääkäri :-)

Noh, kuvan perusteella työhuoneen ikkunasta avautuu sitten aikanaan järvimaisema - upeeta!
Jep, 240 metriä syvä reikä maalämpöputkille. Toivotaan pakkastalvia ja jyrkkää energian hinnannousua Putinin seikkailuiden seurauksena;-)

Näköalat Porovedelle on varattu Rouvan ja pojan huoneeseen, minä tyydyin katunäkymään niin jaksaa keskittyä mallinrakennukseen. Ainoa aidosti ylellinen asia on se että voi jo paperille (tai siis kovalevylle) piirtää oman imukanavan liuotinhuuruja varten työhuoneeseen, asennushan ei kokonaiskonkurssin yhteydessä tunnu missään.
Thumbs up - oisin itsekin laittanut maalämmön mutta sattumalta ollaan Päijännetunnelin päällä ja porauskiellossa. :(


Päivitystä kesämökin mallailunurkkaukseen. Suomen melko vähälumisessa kesässä ei aina meinaa viihtyä/tarjeta ulkosalla, joten on hyvä huolehtia myös sisätiloissa tapahtuvasta harrastustoiminnasta :-)