Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!Petri Jaatinen pohdiskeli tuolla mallihankintojen ketjussa, että kannattaisiko ostaa ledilistoja valaisemaan pienoismallivitriiniä - no kyllä todellakin kannattaa!

Oheisessa kuvassa olen valaissut ylimmän hyllyn ledilistalla - ja tarkoitus on hankkia samanlainen valaisu myös kaapin alemmille hyllyille.

SUOSITTELEN!
Simo Halinen kirjoitti:
Kummasti on noita laatikoita kertynyt ;)
Tuo on vielä ihan järkevä määrä ;)
Mika Haalahti kirjoitti:
Simo Halinen kirjoitti:
Kummasti on noita laatikoita kertynyt ;)
Tuo on vielä ihan järkevä määrä ;)
Sitä minä olen Vaimollekkin sanonut :D
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Laskin muuten nuo laatikot siirron yhteydesä: 196 kpl tekemättömiä hyllyssä hankittuna reiluun kolmeen vuoteen, mitä olen näitä tehnyt. (valmiita n.40)
No niin nyt sain asennettua nuo ledilistat mistä jo aiemmin mainitsin toisessa ketjussa. Ihan tyytyväinen olen. Ei tuohon montaa mallia mahdu mutta tarkoitus olis tehdä viereisestä lokerosta samanlainen sitten kun valmistuu enemmän malleja joita viitsii esitellä. Ainut vika tässä on että lasiovi on vähän pieni tuohon aukkoon ja joka sivulle jää puolen sentin rako josta pöly pääsee malleihin. Jos jollakin on idea kuinka nuo raot saisi siististi peitettyä, niin otan ilolla vastaan!
Petri Jaatinen kirjoitti:
Jos jollakin on idea kuinka nuo raot saisi siististi peitettyä, niin otan ilolla vastaan!
Tuolla toisessa ketjussa oli jo esillä tämä Ikean vitriinin tuunaaminen, siinä hoidetaan myös pölytiivistys kuntoon.
^ Kappas on jäänyt huomaamatta! Ihan hyvä ja kokeilemisen arvoinen konsti vaikkei oikein tyylikäs ookkaan.
Oma työpisteeni löytyy meillä talon yläkerrasta josta sain omaan käyttöön koko huoneen. Työtaso on 3m pitkä ja 60cm syvä. Toisesta päästä löytyy tietokone. Tason alta löytyy 1 lokeroitu laatikko jossa on emali maalit, sudit ja pyykkipojat mm. Seinälle tein pari vuotta sitten kaapin jonka ovessa on muoviset lokerot välilevyillä ja taustaa vasten 5 cm leveät, säädettävät hyllyt.
Työpiste harvoin on yhtä siisti kuin kuvassa. Yleensä sille on levitetty vähintään 3 projektia.

Näppäily tilan jalostus suunnitelmissa on lisätä muutama laatikko nykyisen alle, pari magneettikiskoa seinälle, magneettinen liitutaulu kokoa 40x50cm, satulatuoli ja valaistuksen parannus.


Meikäläisen vitriiniprojekti on taas hieman edistynyt. Kamera (jalustalla) näköjään jotenkin sekoaa noista kaikista kirkkaista heijastuksista, mutta kaipa tuosta kuvasta nyt jotakin osviittaa saapi.
Mielestäni vitriinin takaseinään laitetut aihealueeseen sopivat merkit täydentävät systeemiä.
Vitriiniprojekti on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että kolme ylintä hyllyä ovat saaneet valaistuksen. Valoa kaikille hyllyille antavat Ikeasta hankitut led-valolistat, jotka on ruuvattu valaistavan hyllyn yläpuolisen hyllyn pohjaan. Vitriinikaapin takaseinään piti porata reikiä sähköjohdoille ja valojen kytkimet ovat nyt vitriinikaapin päällä. Näissä Ikean led-listoissa tulee mukana johtoa peräti 3 metriä/lista, joten pituus varmaan useimmille riittää.

Ainoa huono puoli tässä projektissa oli se Ikeassa käynti - voi ristus sentään, että on rasittava mesta - kun kerran on sisään mennyt, niin ulos ei meinaa päästä.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Äläpä raimo masennu, itsekkin olen käynyt vantaan ikeassa 3 kertaa, ensimmäisen, ainoan ja viimeisen. Siis kolme kärpästä yhdellä kerralla. Ahtaat välit, MM tason suunnistajan tietotaito että pysyt edes normi reitillä, saati että koittaisit oikea, aivan liikaa ihmisiä ja kaikki seisoo keskellä tutkimassa jotain keleen tyynyn ompeleen laatua, niinkuin euron tyynyssä nyt voisi olla hirveästi vaatimuksia… Siis aivan käsittämätön paikka ihmiselle joka tietää mitä haluaa ja käsittämätön paikka myös ihmiselle joka ei tiedä mitä haluaa. Ihmettelen että yksikään lakimies ei ole laittanut ulkoovelle putiikkia pystyyn. Jos vielä mainostaisi jotenkin niin että: Ero vireille vaivatta vartissa! Menestys olisi taattu, varmasti satoja eropapereita allekirjoitettaisiin päivittäin =D

No niin, siis siitä ikeasta… Kävi kuitenkin niin että viimeisillään paksuna oleva vaimoni puhisten ja pöhisten, uhkaillen ja kiroillen ja välillä pari kyyneltäkin tirauttaen sai minut ikeaan, mutta onnistuin puhumaan itseni tampereen ikeaan. Samanlainen paikka kuin vantaa, mutta ihmisiä murto osa siitä mitä vantaalla. Sai kävellä rauhassa, katsella ja tutkailla ja tuumailla ja ihmetellä. Ei ruuhkaa, ei edessä seisovia mummolaumoja… Yllätyin asiasta jopa niin että ymmärtäväisenä miehenä ehdotin vaimolle toista reissua sinne, itselle tutkimustyönä vaimolle ajan tappona. Tulos oli sama, vaikka oli lauantai päivä niin tilaa riitti ja asioiminen oli mukavaa.

Eli käy jossain muualla kuin vantaalla niin ikean salaisuuden saattavat aueta. En vieläkään kauppaa rakasta, mutta saimmepa vihdoinkin kuulemma puuttuvat sisustustyynyt ja uudet astiat ja sitten kaikkea muuta kuulemma aina tarvittua krääsää… Ja ilman että multa meni hermot! Se on jo hyvä suoritus kun yleensä ilman jotain mielen ilmausta en meinaa selvitä edes päivällä smarketista…