Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!Päivitys kesämökin mallailutilaan 2012.
^

Oijoi, kun näyttää ihanteelliselta! Mitä nuo sinikorkkiset maalit ovat vai onko ne maaleja?

Ainii, yks oleellinen puuttuu: viskilasi;)
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Mitä nuo sinikorkkiset maalit ovat vai onko ne maaleja?

Ainii, yks oleellinen puuttuu: viskilasi;)
Ne sinikorkkiset ovat Revellin emalimaalin ohennetta - se nääs toimii "ihan kybällä" Humbrolien kanssa - täällä Mikkelissä löytyy kyllä kaupasta Humbrolin maaleja, mutta ei Humbrolin ohennetta, nääs. :-)

Ja siitä kuvasta todellakin puuttuu se viskilasi - sen tilalla kuvanottohetkellä oli raikasta ja kylmää Koffin olutta sisältänyt kannellinen tinatuoppi. Se kansi pitää olla sen takia, kun täällä mökkiolosuhteissa kainkenlaiset ötökät pyrkivät hetioitis juomalasiin/korvaan/nenään/suuhun jne.
;-)


Valiaikainen rakentelunurkkaus.
Referenssit lähellä, mikäli uudempaa kalustoa rakentelee.
Haha

Ehdiksä toivonen kiivaiden paikallisten laukaustenvaihdolta rakentaa yhtään noita malleja?:D
Libanonistako tämä rakentelunurkkaus löytyy? Onko tuolla rinteellä jokin vanha asema vai mikä? t:J
^ Askarteluveitsen pöydältä putoaminen jalkojen väliin on pulmista pienin, jos snaipperi rupeaa kiikaritähtäimellä syynäilemään tuon pöydän suuntaan.
;-)
Valaistus on ainakin kunnossa, eikä kylmänkään pitäisi vissiin vaivata :)
Naisen lähdettyä talosta helpottui sisustusratkaisujen tekeminen huomattavasti :) Uusi työpiste haki viikonlopun aikana muotoaan ja heti hallittu kaaos päälle. Pöydällä on syvyyttä mukavat 80cm ja tarkoitus olisi rakentaa pöydän takareunalle jonkinlainen teline maalipurkeille. Työkalut ja muut tarvikkeet ajattelin pitää edelleen niille pyhitetyssä työkalupakissa. Pysyvätpähän hyvässä järjestyksessä ja helppo sujauttaa piiloon sängyn alle jos tarvis vaatii.


Mallit sijoitin huomattavasti pöytää siistimmin yhteen kaappiin. Toisessa kaapissa kaikkia mahdollisia tarvikkeita joille ajattelin hankkia pari muovilaatikkoa ja survoa ne kaapin alahyllylle.


Tästä on hyvä jatkaa kehittelyä!