Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!

Kaj-Krister Lindeman kirjoitti:
Taidat olla lennokii miehiä. Mitkä radiot nuo on? Toinen on ainkin kompuutteri.
Pistetäämpä nyt sitten kuva omasta työtilasta.
elikkäs siinnä niitä malleja tulee koottua. Ja tämä siisty mallailupöytä on harvinainen näky eikä se nyttenkään tule olemaan kovinkaan kauan puhtaana kun tuli italerin Stuka postista ;)
Viimeksi muokattu 23.11.2010 17:06
Hiljattain valmistunut uusi työtilani. Vaatehuone ja pieni WC yhdistettiin avaamalla väliseinä. Samalla tehtiin pieni "ikkuna" olohuoneesen. Klikkaamalla saa kuvia isommaksi.Petri Kovanen kirjoitti:
Vaatehuone ja pieni WC yhdistettiin avaamalla väliseinä.
Ei enää rasittavia taukoja vessassa, voi heittää "yhdeltä istumalta" koko setin (tarkoittaa myös mallailuprojektia) :)
Muutin kuukausi takaperin uuteen asuntoon ja sain käyttööni peräti neliön verran entistä isomman vaatehuoneen, joka muuntui jälleen mallailuateljeekseni. Pientä uudelleenjärjestelyä ja kehitystä on uuden tilan myötä tapahtunut, ja vihdoinkin kaikki alkaa olla siinä kuosissa, että voisin palata takaisin itse asiaan ja päästää entropian valloilleen.

^..kateeks käy.
^^^Huh huh! Ammattilaisen mallausnurkka. Tuollaisesta vain voi haaveilla. Vielä ainakin toistaiseks…
Sain tuosta Tomin työtilasta inspistä järjestää kans omaa mallausnurkkausta kuntoon. Kävin ostamassa säilytyslaatikostoja ja metallisen 3-laatikon laatikoston mihin menee hyvin työkalut sun muut maalit. Vielä on tosin pitkä matka tuohon Tomin toimistoon…
Kyllähän tuossa on mietitty tarkkaan mitä mihinkin laitetaan, tämä todella pistää vauhtia oman tilan päivitykseen.
En viitti ottaa kuvia kun kaaos vallitsee, onneksi on omahuone jossa esillä reilut 200 1/35 panssarimallia ja jokunen leko. Varastoituna on noin 300 panssaria eli hyllytila loppuu suht pian. Niin Italerin 1/35 torpeedoveneille tartis löytää paikka (kunhan ovat joskus rakennettu).