Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!

Tässä työtila muutosten jälkeen:
Vetokaappi versio 1.2, sain tehtyä akryylilevystä etupaneelin ja yläosasta saranoidun luukun magneettilukoilla. Ei tuo aivan tiivis ole, mutta parempi kuin ei mitään. Siirsin myös valaistuksen etureunaan.
Kyllähän tuolla kelpaa maalailla.
Nyt kun tuon huoneen sain lopulta siivottua, niin kuvataan se tännekin. Minulla on siis rintamamiestaloni kellarissa oikein tarkoitusta varten tehty askarteluhuone, jonka oven saa tarvittaessa myös lukkoon. Pöytää on yhteensä 3.5 metriä. Nyt päästään sitten pojan kanssa aloittamaan talven projektit sananmukaisesti puhtaalta pöydältä.

Tälläisessa nurkkauksessa sitä tulee mallailtua, tila sijaitsee makuuhuoneessa niin saapi rauhassa mallailla. Kiitos kuuluu ymmärtäväiselle rouvalleni:) Sitten hieman referenssiä, tosin tuossa on vain murto osa loput on kaverin tallilla
jarno törmänen kirjoitti:
tila sijaitsee makuuhuoneessa niin saapi rauhassa mallailla. Kiitos kuuluu ymmärtäväiselle rouvalleni:)
Ja tämän luettuani ihmettelen miksi meitä savolaisia syytetään siitä että vastuu luetusta/kuullusta siirtyy lukijalle/kuulijalle ;-)
Jonkun aikaa sai lahjoa ruinata kinuta ja anella ennenkuin sain tuon nurkkauksen "omaksi" Tosin jos romppeet lisääntyy niin kaikki kuulemma lähtee roskiin:)
jarno törmänen kirjoitti:
Jonkun aikaa sai lahjoa ruinata kinuta ja anella ennenkuin sain
Tuommoistahan se on arki joskus. Pääasiahan kuitenkin on mallien rakentaminen!
Oskari Balk kirjoitti:
jarno törmänen kirjoitti:
Jonkun aikaa sai lahjoa ruinata kinuta ja anella ennenkuin sain
Tuommoistahan se on arki joskus. Pääasiahan kuitenkin on mallien rakentaminen!
Juuri näin, entinen tila keittön pöydällä ei ollut paras mahdollinen mallailuun. Nyt sai kaikki tarvikkeet omille paikoilleen ja on rauhallista rakentaa, täytyypä suihkia mattalakka lekon pintaan:)
Laitetaanpa tuo mun uusi työtila… Lievästi sekainen plus että en ole vielä muuton jälkeen saanut hommattua kaappeja ja lisäpöytää. Pöytä odottais noutamista kaverin luona, mut kaappi on vielä etsintävaiheessa.
Sain tuon kaiken roinan sullottua kaappiin tuosta lattialta pyörimästä ja pölyä keräämästä. Onneks on suurehko kämppä ja asun yksin, niin ei haittaa kun tuo yks huone on tuollainen sekainen verstas. ;)