Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!

Livenä Petrin vitriinit nähneenä voin vain todeta, että kuvat eivät tee oikeutta kyseisille kapistuksille eivätkä varsinkaan sisällölle.:)
Kaapit koivuvaneria,levy liimakoivua.Väri jalotammipetsiä,lakattu 4-5 krt dicco huonekalulakalla,3-4 krt pitäisi vielä lakata niin tulisi hyvä pinta.
^ Kiitos selostuksesta. Ei uskoisi että on vaneria!
Työtilassa alkaa lattiaremontti, piti tyhjentää jemmat ja kätköt olohuoneeseen:

Enemmistö 1/72-mittakaavaisia lentokoneita. Yllättävän paljon noita on kertynyt kuluneen kuuden vuoden aikana, ja lisää on tulossa…
Tällainen kasaus " nurkka " löytyy meikäläiseltä…
[/url]
Tuossa on minun työpiste. Ei siinä juurikaan ylimääräistä tilaa ole ja se vähäkin tila on sotkun alla…


Viimeksi muokattu 27.5.2010 16:40
Askartelin tuossa uuden (käytetyn) työtason paikoilleen ja siivosin muutenkin askartelunurkkauksen. Kakkoskompuutterikin löysi paikkansa samasta tilasta, ei tarvihe enää olohuoneen lattialla tehä tarroja ja maalaussapluunoita.Kesämökin räpellysnurkkaus. Välillä tosin tuntuu siltä, että mökillä rentoutuisi parhaiten, kun jättäisi tämän mallailuharrastuksen kokonaan kaupunkiasuntoon. Vaan ei voi mitään - koukussa ollaan.
Viimeksi muokattu 17.4.2010 13:46
Sain vihdoinkin otettua sellaiset kuvat työtiloistani, joita kehtaa esitellä. Näin siistit kun ne eivät käytännössä ikinä ole.Vetokaapin eteen on vielä tulossa oikealla näkyvä pleksiluukku