Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu

Tämä keskustelu on lukittu.

Hyvä juttu. *Thumbs up*
Martti Y. kirjoitti:
tahdonvoima ei ihan riitä selaamaan näitä miltei sataa sivua:
Laita enempi viestejä per sivu. Vähemmän sivuja selattavaksi… ;)

Mutta asiaan.
Onko tuo BBCode-ohjeen koodilista myös samalla lista täällä toimivista koodeista?
Huomasin tässä että värinmäärittelykoodi ei syystä tai toisesta toimi. Laitoin allekirjoituksekseni youtube-linkin, ja koska singatuuri tulee tummankeltaisena, olisi ollut kiva saada se eriväriseksi että siitä tajuaisi että kyseessä on linkki.
Lihavointikin kyllä käy.

Näin hiukan tarkemmin mietittynä, kyseessä on XTHML:n sanelema ratkaisu, oletan?
Kun nuo W3C:n propellipäät suuressa viisaudessaan päättivät poistaa XHTML:n strict-määrittelystä color-tagit.

Ehdotus uutta versiota varten, miten olisi pieni valikoima perusvärejä tekstille?
Vaikka tuo BBCoden peruspaletti: www.cavyspirit.com/thoughts/screen.php?vgbxiferp=VGB&vgbedocbb=0
Vai onko vaarana että turhaa moderoinnin tarvetta kun porukka käy leikkimään väreillä?
Eetu Tahvonen kirjoitti:
onko vaarana että turhaa moderoinnin tarvetta kun porukka käy leikkimään väreillä?
Juuri näin. Valitettavasti hyvin harvoin näkee BBCode-värejä käytettävän fiksusti. Sama koskee myös kirjasinkokoja. Yleensä niiden käyttö vain heikentää tekstien luettavuutta, vaikka periaatteessa niiden avulla voisi sitä parantaakin. Tämän vuoksi kummankaan muuttaminen ei ole täällä mahdollista. Ne BBCodet, joiden käyttö Pm.netissä on mahdollista, löytyvät ohjesivulta. Esim. artikkeleissa on siksi käytössä tuo valmis otsikko-BBCode-tagi, jossa väriä ja kirjasinkokoa on muutettu valmiiksi luettavuutta edistävällä tavalla.

XHTML:n kanssa ratkaisulla ei sinänsä ole tekemistä, päinvastoin. Noiden värikoodien tekohan onnistuisi XHTML-yhteensopivasti CSS:llä, joka on paljon color-attribuuttia kätevämpikin vaihtoehto.
Moroo!
En tiedä onko kyse koneesta vai mistä. Mutta pm.net loggaa mut ulos joka kerta kun käyn keskustelussa ja palaan takasin etusivulle tosta "Etusivu" linkistä (mikä siis näyttää tuota sivukarttaa, esim. nyt Etusivu, Keskustelut, Pienoismallit.net).
Kokeilen illemmalla vielä kotosalla että toimiiko siellä paremmin. Mutta jos Tomi kerkeet niin käy kans vilkasemassa ettei ois koodinpätkässä jotain väärin? Meinaan aivan niinkuin tuon linkin komento ois samalla log out. Tämä kun ei loggaa meikäläistä ulos jos meen etusivulle tuosta PM.net kuvakkeesta.
Heips!
Huomasin itselläni sellaisen ongelman, että pm.net ei merkitse keskusteluja luetuiksu ainakaan heti, pitää kaydä jollain muulla sivulla ennenkuin ne kuittaantuvat. Mutta se on varmaan jotain pientä vain…
Tuo liittynee pari päivää sitten tekemiini muutoksiin koskien selainten välimuistinkäskytystä. Peruutin nyt nuo muutokset. Auttoikohan ongelmaan?
Kiitos! ongelma korjaantui.
Tätäkin on sitten varmaan jo kysytty, mutta ei jaksa lukea miltei sataa sivua läpi, joten; Olisiko mahdollista toteuttaa/ onko tulossa sellaista systeemiä, että voisi vaikka sen jälkeen kun on kirjoittanut kommentin johonkin malliin, niin voisi antaa arvosanan numeroin, joka näkyisi viestin vieressä. Arvosteluasteikko voisi olla vaikka 1-10.

Pahoillani jos on jo kysytty.
Tulossa uuteen versioon, arvosteluasteikkona 1-5 tähteä.
Dodiin. Sehän on hyvä asia.