Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu

Tämä keskustelu on lukittu.

Tähän keskusteluun voi kirjoittaa toiveita, kysymyksiä, kommentteja ym. Pienoismallit.netiä koskien.
Huomasin että lukittu keskustelu oli mennyt sekaisin. Keskustelu näytti tältä:


Kiitos hyvästä huomiosta, tuo on nyt fiksattu.
Tässä ketjussa huomasin sellaisen ominaisuuden, jos laittaa tekstiin sisään suoraan (siis ilman url-tagia) linkin, joka alkaa https://, niin foorumi muuntaa sitä muotoon http://https//, jolloin linkki ei enää toimi.
Yritän tässä testata tuota.
Testi 1 ilman url-tagia
www.mallikauppa.fi

Testi 2 url-tagilla
hwww.mallikauppa.fi

Testi 3 url=-tagilla
Mallikauppa

Esikatselussa testit 2 ja 3 toimivat hyvin, mutta testissa 1 urlin alku muuntettiin muotoon http://https//.

PS: Sama ilmeni myös viestin lähetyksen jälkeenkin.
Jep, oli pieni häikkä URLien linkiksi muuttamisen tekoälyttömyydessä, mutta nyt on fiksattu.
Tuli mieleen, että kaivattaisiinko tänne keskustelualueelle mahdollisuutta liittää kuvia suoraan viestiin ilman, että niitä tarvitsee ensin ladata jonnekin toiselle nettisivustolle, kuten esim. ImageShackiin? Tuli tuollainen ominaisuus tehtyä blogia varten, ja se olisi tarvittaessa suht kivuttomasti yhdistettävissä myös tänne keskustelualueelle. Mutta vain, jos sille on todellista tarvetta.
Sille on varmasti tarvetta, se on nopeampaa pistää suoraan viestiin kuvia, Ja ei pitäisi tulla ongelmia niille jotka eivät vielä osaa linkittää kuvia sun muita.
On varmasti tarvetta, itselläni on jäänyt kuvien lähettely keskustelupalstalle vähemmälle kun se nykyinen virittelytapa on niin monimutkaisen tuntuista.
Olisi varmaan kätevä, jos saisi tänne ladata kuvia, mutta en itse oikein pidä ajatuksesta kuvien laittamisesta suoraan viesteihin. Meillä täällä on nääs melko surkea nettiyhteys. Se on melkoista tuska ladata viestejä, joissa on edes yksi kuva. Se takia suosin kuvien linkittämistä.
Eilen kun yritin lähettää dioraamastani kuvia zippinä, niin herjasi ottamaan ylläpitäjään yhteyttä. Ei kuulema löytynyt paketista kuvia. Samapa tuo, ei se yksitellenkään kauaa aikaa vienyt.