Pienoismallit.net

O: 1/35 sodan aikaisia kulkuneuvoja.Maan päällä kulkevia!

Autoja sekä moottoripyöriä ynnä näihin liittyviä figuureja ja tarvikkeita.En etsi siis panssarivaunuja mutta autot ja moottoripyörät tarvikkeineen kelpaa:)
Viimeksi muokattu 8.2.2009 13:44
Ostat? Myyt? Vaihdat? Tahdot? Tarkistatko otsikkoa vähäsen niin on helpompi auttaa..
Tamiyalla on Horch ja uusi Opel Blitz tullut. Sivuvaunu Zündappeja löytyy ja uus BMW-sivuvaunullinen pärrä Masterboxilta. Myös fotoetsit löytyy ko. härpäkkeisiin. Kübelwagen löytyy myös monelta valmistajalta ja Tamiyalta siihen starter-setti figuureineen. Fotoetsit löytyy mm. Eduardilta nuihin. Bensakanistereita löytyy melkein joka valmistajalta ja muistaakseni Tamiyalla on setti missä löytyy pumppuja ja muita työkaluja. Neukku GAZ löytyy Tamiyalta ja myös Jeep. Accurate Armourilla löytyy harvinaisia ajoneuvoja, mutta myös ne ovat myös tosi kalliita.
1:35 Tamiyan Jeep, kubelwagen ja muitakin löytyy ihan kivasti monesta paikasta. Italerin tuotannosta ostin BMW R75-sivuvaunun joka saapui tällä viikolla, mukana 3 figua. Tamiyan kubelwageniin saa moottorisarjan ja korjaajan erittäin edullisesti tälläinen löytyy hyllystä.

Sitten muita vaihtoehtoja joissa löytyy myös :
1:48 löytyy Tamiyan laatikosta U.S. Army Staff car, Kubelwagen type 82, U.S. 2 1/2 Ton 6×6 Cargo Truck, Citroën 11CV, Japanese 4x4 Light Vehicle Type 95 Kurogane ja BRITISH LIGHT UTILITY CAR 10HP.
Noilla varmaan pääsee alkuun hyvin.
Viimeksi muokattu 7.2.2009 19:57
Esko Koskinen kirjoitti:
Ostat? Myyt? Vaihdat? Tahdot? Tarkistatko otsikkoa vähäsen niin on helpompi auttaa..
Ostoilmoitus oli tarkoitukseni laittaa ja siihen nuo mitä viestissä luki.
Kiitosta vastanneille,tutkin Tampereen näyttelyssä mitä siellä kauppiailla on tarjota kyseisistä aiheista.
Tämän ketjun voi poistaa tai sitten laittaa tuonne kauppatori osastoon jos on väärässä paikassa nyt.
Luulisin että riittää kun lisäät ketjun otsikon alkuun O-kirjaimen, eli ostan. Otsikon voi muokata kun muokkaat ensimmäistä omaa viestiäsi. Siis olettaen että olisit valmis ostamaan tältäkin sivulta?