Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Ei mallia,niitäkin on pian tilauksessa.Uutta työväline hankintaa on tehty.Nyt on stten se uusi kompura Wiltec hankittu,paikallisesta Oulun automaalit liikkeestä,samalla lähti mukaan Badger Air brush model 100 ruisku.Buu huusista noudin hieman aikaisemmin Proxxonin penkkiporakone TBM220:n.Kapine on aivan oikeesti todella hyvä laite pieniin porauksiin ja jyrsintöihin.Myöskin Motonetistä löytyi suonipihtejä ja mukaanhan niitä lähti jokunen.Nyt on ostoksia tullut tehtyä hieman runsaasti malleja myös sitten tulossa vielä,eipä tarvi ostella tällevuotta mitään enää.
Kaappiin pitkästä aikaa vähän täydennystä, kaikki olleet jo kauan hankintalistalla.

- AMT 51 Chevy Bel Air
- AMT 59 El Camino (harvinainen vuoden ´68/´69 painos)
- AMT 66 Chevy Nova
Mallailukärpänen surisee taas, ja sen ääni yllyttää vähän oman turvallisen alueen ulkopuolellekin. Mukana myös LED-skanneri. Kikkarapää, kikkarapää, naisia metsästää…

59 Imperial ja 71 Plymouth Duster
No niin,ny se olis jälleen kaappi täysi malleista,koko 60-60-190,ompi mitä puuhastella kun mieli tekee mallailla.
Hetkeen ei ole tullut ostettua mitään, mutta Ville prkl kävi näyttämässä yhtä mallia, ja pakko se oli ostaa :DJa siihen vielä maalit ja resiinijakkara.

Jo-hanin ´62 Olds Cutlass F85 tuli hankittua. Mittaristodekaalit mulla tähän jo olikin.

Viimeksi muokattu 10.1.2020 17:28

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Tilasin MU:n metallisen Transformers Tarn mallin. 5 levyllistä taivuteltavaa värjättyä ruostumatonta terästä.
Tupla postaus…
Annoin systerin pojalle lahjaksi Revellin 1/72 F-4:n ja kun hän ei ole mallaillut aiemmin, niin ajattelin rakentaa itse jotain myös. Näpertelin viimeisen Tähtien Sodan innoittamana x-siipihävittäjän ja koukutuin taas.

Seuraava taitaa olla 1/32 Bell X-1 elokuvasta Right Stuff.

35 vuotta oli välissä ilman mallailua, mutta näemmä addiktio ei ole kadonnut.