Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Kuivalaiselta, gunzen ohenninta, lifecolorin ruiskunputsaus ainetta, persianlahden ryhmikseen t55, sekä edun petsamo mersu ja e7 weekend paketointi 1:48
K-kaupasta perjantaina Eduardin Mersu ja Spitti-weekend edition sarjaa. 1/48. Jos aloittais pitkän tauon jälkeen uudestaan tämän mallikkaan harrastuksen.


Kuningastiikeri sisätiloilla, vaikuttaa aika mielenkiintoiselta sarjalta - vaikkakaan ei täydelliseltä.
Martelan työtuoli. Nyt loppu prkl itsensä kiduttaminen puisessa pinnatuolissa.
Trumpan Bismarck 1:200, SMS Emden ja Dresden 1:350 Martin kaupasta vaikka ei mitään ostettavaa ollutkaan mennessäni…
KPRT:ltä tuli tehtyä ns. herätetilaus. Herätteen antoi Revellin Lkw gl leicht "Wolf" 1/35-skaalassa. Postikuluja jakamaan ja "koska tarjous" mukaan lähti Italerin 1/72 Kfir (minulle eräänlainen nostalgiamalli), Tamiyan 1/48 V-1 sekä HobbyBossin suklarimalleista 1/700-skaalassa Type 039A & Kilo sekä 1/350 skaalassa HMS Astute ja saksalaisten Type 212. Nyt olisikin syytä hillitä itsensä pari kuukautta ennen kuin käy ostamassa itselleen joululahjat paikallisista liikkeistä.
TBDecalsin siirtokuvat Revellin A350:een. Rekisterin kirjasintyyppi on tosin väärä.

Viimeksi muokattu 17.10.2016 16:42
Alkaa ilmeisesti ikää olla liikaa kun joutui vaihtamaan moniteholaseihin. Jo näillä on suuri ero mallaamisen kanssa, mutta päätin samalla tilata erilliset työlasit. Tuntuu että näkö olisi nuorentunut vähintään parikymmentä vuotta. Paras terävyys on n. 30 cm päässä ja yli metrin kaikki alkaa sumenemaan, mutta eipä tule liikaa tuijotettua telkkua mallaillessa.
Ilkka, olisiko tuossa sitten meille seuraava hankinta Amandalta,
kun tarvitaan lisää suurennusta (youtube 2:27):

Joskus ebayssa vastaavia katselin. Löytyy myös puhelimeen liitettäviä zoomaavia linssejä. Tiedä sitten mitä laatu on…

Parin illan jälkeen jo voi sanoa, että oli paras hankinta pitkään aikaan omat mallailuun mitoitetut lasit. Nyt tajuaa kuinka paljon aikaa on mennyt hukkaan laseja vaihdellessa ja sopivia katseluetäisyyksiä etsiessä. Ei se tämmöistä ollut kun 25 vuotta sitten näitä rakensi ;)
Viimeksi muokattu 19.10.2016 06:30