Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Eilen tuli ak-interactivelta black fridayn tilaus. Valitettavasti tilaamani FAQ2:n sijaan paketissa oli Aircraft scale modelling faq. Viisi minuuttia lähettämästäni s-postista sain vastauksena pahoittelut ja tiedon että postia tulossa :) Halvaksi tuli kirjat kun alunperinkin oli 25% hinnasta pois. Oli muuten mielenkiintoisen näköinen tuo aircraft faq. En vain kehdannut ruveta pläräämään sitä enempiä kun en tiennyt haluavatko sen paluupostina takaisin.


En sitten pystynyt kävelemään Games Work Shopin ohi poikkeamatta sisälle - mukaan tarttui elämäni ensimmäinen lohikäärme.

Telakalle uusia suomi malleja.
Martilta MB:n Austin Mk. III ja itselleni joululahjaksi Azur/Frrom Mystere IVA.
Huomasin että Res-im firmalta oli tullut 1:144 Tomcattiin resiiniohjaamo yms. joten tilasin sellaiset. Saas nähdä millainen laatu noissa on.

res-im.webnode.cz

Samalla tilailin tohon Revell:n Tornadoon kaikkea lisäsälää…
Postipaketista kuoriutui mm. uutta Tamiyan taivutuskelpoista maskiteippiä. Olin olevinani kovinkin ovela kun tilasin samalla myös tavallista maskiteippiä suojakotelossa johon saisin uuden teipin suojaan. Kukaan ei kuitenkaan apinalle kertonut että tämän uuden taivutettavan maskiteipin täysi rulla on paljon isompi kuin tavallisen eikä se siten mahdu tuohon perhanan dispenseriin.
Harrasteesta ICM:n 1/48 I-153 Tsaikka ja Airfixin ikivanha TBD Devastator mittakaavassa 1/72.
Otimpas kokeeksi Vallejo:n maaleja sun muuta
Revell:in Heinkel He111 H-6 1/32 tuli hommattua. Pieni syrjähyppy panssareista lentokoneisiin pitää mielen virkeenä.
Laitoinpa tilaukseen tällaisen, saa nähdä miten toimii: