Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Starship modeler storesta. Ei muuta tietoa kuin se mitä olen joiltain foorumeilta lukenut tai kuvia nähnyt. Ilmeisesti ovat ihan hyvää laatua nuo etsit. Valosetti on kyllä kallis ja olisi varmasti halvemmallakin päässyt jos jostain elektroniikka kaupasta olisi ostanut tavarat mutta ei ole riittävästi tietoa/taitoa kyseisestä asiasta itsellä jotta tähän olisin ryhtynyt.
Jehei, uusi kompura (minulle) löysi tiensä Kuopiosta Helsinkiin. Sil-Air 20A on pieni, hiljainen ja pieni…ja hiljainen:)
Pitääkin laittaa vanha myyntiin…
Kineticin Kfir lähti Lucky Modelilta, tätä onkin odoteltu.

Posti toi pääsiäislukemista eilen.
1/35 M1A2 SEP Abrams Tusk II,Tamiya.

Broncon iso U-vene XXIII 1:35 !
Aktivoidutaan täälläkin taas,

Tamiyan Honda CB 400 1/12 San Marinolaisesta puodista hintan 14,9 :P


Kun tilasin tämän mallisarjan Combat Modelsilta viime keskiviikkona, niin enpä todellakaan osannut arvata, että tämä iso loota toimitetaan jo heti torstai-iltana suoraan kotiovelleni! Tästä palveluksesta erittäin suuri kiitos Combat Modelsin Mika Heikkilälle! Kyllä näin hienolla toiminnalla kauppias varmistaa, että jatkossakin tulen häivyttämään rahojani hänen kauppansa suuntaan.

On tämä melkoinen möhkäle - pakattu ison salkun kokoiseen laatikkoon. Muoviosien lukumäärä 550 + etsiarkki + metalliset laskutelineet + metallinen muotoiltu nokkapaino ja kumirenkaat laskutelineisiin.
Valmiin mallin siipien kärkiväli 63 cm ja pituus nokasta pyrstöön 47 cm.
Viimeksi muokattu 30.3.2013 12:38
Moi Raimo, Tuli hankinttua tuo sama jättikoon (1/32 skaalan) P-61B Black Widow helmikuun lopulla maailmalta. Aika samaan kokoluokkaan se menee kuin saman skaalan He 219 Uhu; Uhu on hieman pidempi, kun taas siipien kärkiväli on Black Widowissa pidempi. HB:n Black Widowin valutaso samaa tasoa ja luokkaa kuin Revellin Uhun.

Hieno rakennussarja tuo HB:n 1/32 P-61B Black Widow kyllä on. Parhain terveisin, AJ