Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Ite hankin viime viikolla Interlakenista Italerin 1/48 V-22 Ospreyn, Italerin 1/72 F-18 C/D tulee Sveitsin väreihin sekä pullolisen Tamiya Ekstra thin cementtiä hintaa tuli vain 43,81 euroa! Kyllä Sveitsissä on halpaa. Esim. Märklinin ICE "yhdistelmä" äänillä 208e ! Suomessa et saa edes veturia tuohon hintaan uutena!
Tänään tuli oikein vanha italerin 1/35 T-26
Taloon tuli kompressori ja maaliruisku. Hyvin toimivat =).
Tänään kävin paikallisessa askartelukaupassa ja ostin sieltä askarteluveitsenteriä, pari pensseliä (toinen on 3/0 tosi pieniä yksityiskohtia varten) ja sitten vielä kokeeksi pari purkkia Decorlack-akryylimaaleja.
Hiroboylta tulossa candymaalit tohon Tuuttiin, punainen ja kulta kun en ole saanut päätettyä vielä kummalla värillä sen vetää, sininen on ainut poissuljettu, muistikuvien mukaan sävynä sen verran hankala ettei noista Zeroista oikein löydy. Samalla piti tilata toi PremiAirin halpisruisku, 0.35 suuttimella, kun on vieläkin vähän hakusessa yksityiskohtien maalaaminen noilla akryyleillä, 0.2 tuntuu välillä tukkeutuvan turhan helposti. Lisäksi tuossa on toi kruunu-mallinen neulansuoja, joka käsittääkseni on nimenomaan näihin akryyliongelmiin omiaan.
Niin, ja ettei rakenneltava loppuisi, piti Piiran Petriltä tilata toi Hartge Bimmeri, oli Huhtalan Petrin malli sen verra houkuttelevan näköinen, että oli pakko saada itsellekin.
Trumpeterin T-55 suomi versio 1/35 ja myöskin Trumpan WWII Soviet Army Tank Crewman 1942 1/16. Lisäksi Bare metal foilia, Migin pimenttiä, Migin Sin filtteri setti (Allied), kolme Humbrolin sivellintä, Xtracolor tyre black, ja kaksi purkkia Gunzen maalia (Olive green ja Black) ja Motonetistä sivellinsetti. Niin ja vielä vesihiomapapereja "iso" nippu.
Viimeksi muokattu 25.2.2009 17:34
Tomi Kovaselta tuli tänään AZ-Modelssin M.S 406 huokeaan hintaan. Kiitoksia!
Vallejon pigmenttejä tuli ostettua pari purkkia, Tamiyan teippiä ja muutama puteli Vallejon akryyleja.
Pienoismallipäiviltä Dragonin Tiger I zimmeritillä ja Lifecolorin sakemannivärisetti no 2
Tampereen pienoismallipäiviltä Tamiyan Panzer IV 15 eurolla, Dragonin Jagdpanzer IV 10 eurolla, Academyn Brittitankki Achilles 10 eurolla ja Italerin M-901 10 eurolla. Panssarit 1:35 mittakaavassa. Mukaan myös Tamiyan 1:48 Brewster ja AFV-Clubin laivamalli. Niin ja Tamiyan Extra Thin Cement-liimaa.
Kovin sotilaskalustopainotteiset olivat ostokset, mutta Expossa (iskän;) lompakko joutuukin sitten koetukselle automallien merkeissä!