Pienoismallit.net

Mallailusession oheistapahtumat?

Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Raimo Leino kirjoitti:
Kitaristi Wilco Johnson oli kuitenkin mielestäni se kiukkuinen "moottori" jonka kautta Dr.Feelgoodin uskomaton draivi tuli kuuluisaksi. Mies soitti sähkökitaraa ilman plektraa - siis rääkkäsi kitaran kieliä ihan vaan sormiensa kynsillä - tuohon ei moni pysty! Olen kokeillut - huonolla menestyksellä.
Wilco Johnson on Tavastialla 1.3.2012
Terve

Saattaa sopia mallailun taustalle tai sitten ei, mutta ajattelin hieman spämmätä ja nostaa omaa häntääni kun tuli tehtyä hieman erikoisempi pläjäys.

Ensi viikolla alkaa Yle Radio 1:ssä tekemäni radiosarja Mysteerimusiikkia. Tiistaisin klo 14.00-15.00 lähetettävän sarjan aiheena on vanhojen rikoselokuvien ja -televisiosarjojen musiikki. Pienoismallailuun onnistuin tekemään hennon aasinsillan 17.7. lähetettävässä kolmannessa osassa.

Jaksojen sisällöt ovat seuraavat:

TI 3.7.
Klassiset rikoselokuvat
TI 10.7.
Mafia- ja gangsterielokuvat
TI 17.7.
Fantasiatarinat
TI 24.7.
Eurooppalaiset tv-sarjat
TI 31.7.
Amerikkalaiset tv-sarjat

Ohessa pari linkkiä ohjelmaan liittyen. Jokainen jakso tulee ilmestyessään Yle Areenaan ja Yle Radio 1:n nettisivuille kuukauden ajaksi kuunneltavaksi.

yle.fi/musiikki/klassinen/juttuarkisto/murha_musiikin_tahdissa_36404.html

yle.fi/radio1/musiikki/mysteerimusiikkia/

Olkaahan kuulolla ja laittakaa halutessanne palautetta.

t. Klaus
Näin kesällä tuo oheistapahtuma tahtoo olla hikoilu, rakennuspöytä kun sijaitsee suoraan ison ikkunan edessä, josta aurinko paistaa sisään käytännössä sen ajan mitä kerkiän mallailemaan.. :D Kämppään ei saa minkäännäköstä läpivetoa ja tuuletinkin on oikeestaan poissuljettu, jatketaan taas syksyllä…
Kiitos Klasu hyvästä ohjelmasta, tosin kuuntelin nyt työn oheistapahtumana… Seurataan sarjaa korvat höröllä, tuo Hermannin Score-levytys paukahti ostolistalle. Noi Lalo Schifrinin musiikit Bullitiin ja Dirty Harryyn on ihan legendaarista kamaa ja toimii kuin Broadway Expressin vessa. Tuo French connectionin musiikki oli kaksoispiste Ö:n päälle. Yksi kaikkien aikojen parhaita dekkarileffoja mielestäni. Toimii kovaotteisenkin mallailun taustalla.
Kiitos mukavsta palautteesta, Pasi.

Hauskaa jos biisit toimivat. Laskeskelin että kaikkiaan sarjaan tulee reilu 70 musiikkikappaletta, joten monenlaista on vielä luvassa. Ensi viikko mennään vielä suht' maltillisesti gangsterileffojen parissa mutta sen jälkeen alkaa mopo karkailemaan…
Viimeksi oheissessiona oli keihään olympiafinaali joka kuului olohuoneen puolelta keittiöön, jossa laittelin siirtokuvia Ju87G-2 "Hans Ulrich Rudel"-koneeseen.
Järvelle tuijottelu…
^ Ei hemmetti - tuossa ei kyllä ne mallit edisty. On nimittäin omakohtaista kokemusta :-)
^^Loppuillasta joko mallit ovat järvessä tai äijätXD
No nyt ne juo punaviiniä;