Pienoismallit.net

Autotallimallari haussa

Ulla Ahvenniemi Kodin Kuvalehdestä lähestyi minua etsiessään mallaria haastateltavaksi:

"Onko sinulla autotalli, joka on muuttunut pienoismallimaailmaksi? Autotalli, joka näyttää ulospäin autotallilta, mutta johon auto ei mahdu, kun pienoismallit ja niiden tekemiseen tarvittavat työtilat ovat vieneet auton paikan? Olen Kodin Kuvalehden toimittaja, ja etsin juttua varten haastateltavaa, joka kertoisi autotallinsa uudesta elämästä: esittelisi siellä pitämiään pienoismalleja ja tarvikkeita ja kertoisi pienoismalliharrastuksestaan."

Huom! Haastateltava löytyi, jonka vuoksi yhteydenottoja ei enää tarvita. Kiitos kaikille mielenkiinnosta, ja kiitos erityisesti Teemu Siltaselle, jonka autotallissa sijaitsevaa mallailuverstasta voimme ihailla Kodin Kuvalehden sivuilla tulevana keväänä. Tällainen on mitä parhainta työtä hienon harrastuksemme tunnetuksi tekemiseksi. :)
Viimeksi muokattu 24.11.2008 22:50
Nyt kaikki roudaamaan mallinsa autotalliin :) Hienoa että kiinnostusta tällekin harrastukselle löytyy.
Ei ole tallia ei mut pirskutin ahdas ja sekaisa mallailuvarasto.;)
Kuka ikinä valikoituukin tuohon juttuun, ilmoitelkoon sitten täällä milloin kyseinen lehden numero ilmestyy!
Raimo Leino olisi tähän kaiketi mitä parhain vastaus,eikös Raimon talli ole muutettu pienoismallien varastoksi?
-ainakin on joskus kehunut semmoista,vihjailkaapa Raimolle tästä niin saattaapi tarttua juttuun :0)
Haetaankohan tuossa sellaista autotallia, joka on muutettu nimenomaan työtilaksi, jossa on myös rakennetut pienoismallit esillä, eikä vain pelkkää varastotilaa?
Mulla olis autotalli, mutta 3 - 4 prätkää ja perämoottori täyttää sen niin, ettei sisään mahdu auto eikä pienoismallit.
Meikäläisellä osuis aika lähelle tuota kuvausta. Talli on enemmän tai vähemmän muutettu työtiloiksi. Tosin siellä rakennellaan muutakin kuin pienoismalleja. Voisin muuten ilmoittautuakin tuolle toimittajalle, mutta kun noita valmiita malleja on niin vähän että niissä ei paljon ole esittelemistä. Ja sitäpaitsi joutuisi siivoamaan ennen kuin sinne uskaltaisi ketään ulkopuolista päästää… :(
Antti Lappalainen kirjoitti:
Haetaankohan tuossa sellaista autotallia, joka on muutettu nimenomaan työtilaksi, jossa on myös rakennetut pienoismallit esillä, eikä vain pelkkää varastotilaa?
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Autotalli, joka näyttää ulospäin autotallilta, mutta johon auto ei mahdu, kun pienoismallit ja niiden tekemiseen tarvittavat työtilat ovat vieneet auton paikan?
Käsittääkseni tässä etsiään siis nimenomaan työtiloja. Varmasti siellä saa olla muutakin oheistoimintaa, mutta pelkkä varastotila ei liene kovin mielenkiintoinen.
Etsinnässä on selvästi pienoisrautatie :)