Pienoismallit.net

Mallikauppoja Pietarissa?

Onko tietoa löytyykö Pietarista pienoismallialan liikkeitä, ja missä päin?
Nevski prospektilla on ollut ainakin yksi (siitä on tosiaan parisen vuotta). Se oli entisen 'Vojennaja kniga' (Sotakirjat) kirjakauppaan yläkerrassa. Kauppa sijaitsi Nevski prospektin ja Konjushennaja kadun kulmassa. Se on Europeiskaja hotellista Talvipalatsin suuntaan yksi kortteli.
Nevski prospektilla on myös pari isompaa tavarataloa 'Gostinyi dvor' ja 'Passazh'. Noista saattaa löytyä jotain 'lelu'-osastoja, joista kannattaa etsiä.

Muistaakseni Ligovski prospektin loppupäässä oli iso tavaratalo, jossa oli iso harrasteosasto, mutta se on melko kaukana keskustasta. Jos kertoisit missä päin Pietaria pyörisit enemmän, voisin neuvoa ehkä paremmin. Pietari on nääs isompi kuin pääkaupunkiseutu, joten päästä päähän pääseminen voi kestää enemmän kuin Helsingistä Lahteen.

EduEdit: tästä löytyy Pietarin verkkokaupat ja Pietarin kartta:
shops.cityspb.ru
www.cityspb.ru/spbmap.html
Viimeksi muokattu 22.11.2006 09:32
Kiitos avusta. En ole itse menossa Pietariin, vaan kaverini. Hän on siellä viikon joten keskustan tavaratalot tulee varmaan käytyä katsomassa. Luulenpa että siellä on mukana myös paremmin Pietaria tuntevia henkilöitä.
Onko jollain pävitettyä tietoa paikkakunnan pienoismallikaupoista?
Pitäisi piipahtaa kylällä.
Guugeli ei oikein osaa auttaa asiassa, kun tuo kieli ei taivu.
Pietarissa kannattaa käydä bukvoed nimisessä kirjakauppaketjun myymälöissä jotka sijaitsee Nevskillä suoraa Gostinyy dvoria vastapäätä ja toinen sijaitsee Vladimirskayan metroaseman luonna.
Nevskillä mallit löytyy 4 kerrkosesta käsittäen muutaman hyllymetrin kotimaista Zvedzdaa ja EE tä. Vladimirskayalla on laajempi valikoima ja myös joitain automalleija.
Hinnat ei ikävä kyllä eroa niin kauheasti kotimaisesta.
Heips,

Kävin vuosi sitten. Mallikauppa tykistömuseolta on kadonnut kauppiaan kuoltua.

Toinen must putiikki oli vielä talella: Voinii Kollektor, tai jotain sinne päin, sotakollektori kuitenkin. Sijaitsee Zgorodnyy Prospektilla (sisäpihalta kellariin) Pushkinskajan ja Dostojevskajan metroasemien välillä. Malleja laidasta laitaan (ei autoja), aftermarket sälää ja lehtiä.

Englanti taipuu heillä ujosti, mutta kerran sain moitepalautetta, kun kauppias oli bongannut meikäläisen venäjän tv:n haastattelussa kilpailijan putiikissa (tykistömuseolla).
Tätä voi suositella, ainakin valikoimien puolesta.

militaria-centre.com
Referenssi kirjoja kannattaa katsella lähiöiden ulkopuolella löytyvistä kirjakrippisautoista. Myyvät uutta kirjaa satasesta muutamaan sataseen ruplaan.
Itse ostin viime reissulla t34-76 kirjan 110 ruplalla.
M Vuolle kirjoitti:
Tätä voi suositella, ainakin valikoimien puolesta.

militaria-centre.com
No, just tätä paikkaa tarkoitan tossa yläpuolella. Kiitti linkistä.