Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: Keskustelut

Ehkä ei ihan kaikkia kannattaisi kieltää. Onhan niitä ihan mukaviakin mielepideketjuja, ovat vain olleet vähän harvassa viime aikoina… Kaikki uudet "kohuketjut" taitavat olla saman käyttäjän käsialaa…

Toisaalta, on silti oma hommansa vetää se raja. Siis lopputulos on kieltoon, kiitos.
Turhaa. "minkä värisiä kalsareita käytät?"
Eipä noita kyselyitä kukaan tarvii. Pois vaan.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pitäisikö pelkät mielipidekyselyt kieltää? Ainakin itse näkisin mielelläni asiallisempia keskusteluja. Noista kaikenmaailman gallupeista kun ei ole seurauksena usein muuta kuin hedelmätöntä juupas-eipäs-verbaalimittelöintiä.
"Mitä Lasissa" osiota ei saa poistaa. Ainut ketju missä meikäkin voi repostella. Niin eihän se ole mielipide galluppi tai ainakaan pääteema siellä.

Jaa olipa taas höpö täältä, mutta tosiaan jotain tolkkua näihin gallupeihin niihin väsyy.
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
Esa Heikonen kirjoitti:
Jaa olipa taas höpö täältä, mutta tosiaan jotain tolkkua näihin gallupeihin niihin väsyy.
Niin se jäi vielä sanomatta, että käyttäkää nyt sitä sanan miekkaa/lahjaa näiden hienojen mallien arvioimiseen, koska se on kuitenkin tämän saitin suola, eikä mikään kenen sukka haisee pahimalle eipäs/juupas väittely
Samoilla linjoilla, joutavat pois. Oikeastaan kaikki, edes välillisesti mallailuun tai sen lieveilmiöihin liittymättömät ketjut voisi poistaa. Taukohuone on taukohuone, mutta olisi mukava ettei sielläkään ihan sivuston aihepiiriin sopimatonta höpöteltäisi. Ja säästyyhän siinä taas hitunen tilaakin, pisara meressä sekin.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pitäisikö pelkät mielipidekyselyt kieltää?
Pitäisi ehdottomasti. Eivät edusta mitään sellaista lisäarvoa josta mallareille olisi hyötyä ja useimmat ovat Taukohuoneenkin juttuihin verrattuina ala-arvoisia.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pitäisikö pelkät mielipidekyselyt kieltää?
Kyllä. Pois vaan.
Mielipiteet vaikuttavat sen verran yksimielisiltä, että eiköhän tämä ole melko selvää. Lisäsin tuosta nyt siis maininnan sääntöihin.