Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: Galleria

Lauri Kekkonen kirjoitti:
Yritän lisätä kuvaa kuvapankiini, mutta valittaa että kuvan pitäisi olla .JPG muodossa vaikka on jo? Missä vika?
Terve, voisiko kuva olla liian iso ? Oli itsellä meinaan sama homma ihan muutama päivä sitten. Pienensin kuvan alle 2 mb:n kokoon ja kas, toimi.
Kokeilen tuota kuvan pienennystä, kiitos neuvosta!
Tutkin ja hutkin ja löysin palvelimen asetuksista ongelman, joka aiheutti tuon epäloogisen virheilmoituksen. Korjasin sen nyt ja keksin samalla konstin nostaa tuota tiedostokoon rajaa. Nyt palveluun pystyy lisäämään jopa viiden megatavun kokoisia kuvatiedostoja. En tosin suosittele sitä, paitsi jos jostain syystä digaa odotella pitkään. :)
Kiitoksia!
Tämän osion otsikon yhteydessä sanotaan, että kiitä, kehu, penää ja mangu - joten penätään nyt sitten. Tai mangutaan.
Olisiko mitään ideaa laittaa noita sinänsä erittäin tarpeellisia uusien referenssien valokuvia näkymään jonnekin muualle kuin uusimpien mallikuvien sekaan? Etusivulla kun on yhdellä kertaa näkyvissä vain 6 uutta kuvakansiota niin varsinkin viikonloppuisin uudet mallit häipyvät kovalla tahdilla etusivulta malligallerioiden "unholaan" - jos viikonloppuna ei käy tietokoneella, niin moni uusi malli menee ohi silmien. Olisiko mahdollista laittaa ne uudet referenssien valokuvat vaikkapa samaan osioon kuin linkit - muodostuisi oma osasto Referenssit & Linkit? En tietenkään tiedä, että olisiko tuo edes mahdollista toteuttaa?
Toki tämäkin taas on niitä kuuluisia makuasioita, mutta ainakin minä katselen mieluummin niitä etusivulle tulevia kuvia uusista malleista kuin epäselviä kopioita joistakin vanhoista valokuvista.

Siinä se mangunta, anteeksi.

edit: jaaha, ja väärään osioon meni sitten tämä mangunta. Noh, ei siitä ammuta, kai.
Viimeksi muokattu 14.3.2009 15:03 +
Raimo Leino kirjoitti:
jos viikonloppuna ei käy tietokoneella, niin moni uusi malli menee ohi silmien.
Tuo Gallerian etusivuhan on nimenomaan sitä varten, että näkee yhdellä silmäyksellä uusimmat matskut eri kategorioissa, jos ei ehdi etusivua pälyilemään riittävän usein.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Raimo Leino kirjoitti:
jos viikonloppuna ei käy tietokoneella, niin moni uusi malli menee ohi silmien.
Tuo Gallerian etusivuhan on nimenomaan sitä varten, että näkee yhdellä silmäyksellä uusimmat matskut eri kategorioissa, jos ei ehdi etusivua pälyilemään riittävän usein.
Jebulis, mutta eihän sielläkään näy "kuin" 10 mallia yhdellä kertaa.
Noh, turhaan kai itken. Kunhan ajattelin nyt mankua.
Raimo Leino kirjoitti:
eihän sielläkään näy "kuin" 10 mallia yhdellä kertaa.
Jos sekin on liian vähän, niin sieltä vasemmasta reunasta lyötyy tarkempia aihepiirikohtaisia listoja, joissa uusimmat ovat ensin.
Tässä olen Raimon kanssa samaa mieltä. Joku linkki sivulle, jossa voi sitten valita esim. päivän, kolmen ja viikon aikana lisätyt uudet mallit. Tämä helpottaisi uusien mallien läpikäyntiä huomattavasti jos sivustolla ei tule käytyä usein (=joka päivä).
Olisiko samantapainen "plus" merkki kuin keskustelualueella mahdollinen toteuttaa? Ja oranssi pallo joka muuttuu harmaaksi katselun jälkeen, aivan kuin keskustelualueella.