Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: Galleria

Tuossa kun kirjauduin sisään, niin tuossa ylhäällä vilkkui punainen kolmonen kolmen uuden kommentin merkiksi… Niitä tosin oli 5 kpl, joten joku pieni vika taitaa tuossa kohdassa olla..?
Niko Lindström kirjoitti:
Tuossa kun kirjauduin sisään, niin tuossa ylhäällä vilkkui punainen kolmonen kolmen uuden kommentin merkiksi… Niitä tosin oli 5 kpl, joten joku pieni vika taitaa tuossa kohdassa olla..?
Ei ole mitenkään tavatonta, itselle käynyt samalla tavalla. Silloin oletin, että uusia kommentteja tuli sattumalta juuri samaan aikaan kuin luin kolmea ensimmäistä.
No sekin voi tietysti olla, että viestit on tulleet juuri silloin. Nyt ei tosin ollut mitään probleemia, yhdeksää näytti ja aika tarkkaan niitä yhdeksän taisi olla. Tarkkaan en laskenut kuitenkaan, mutta lähelle ainakin meni.

Ei tuolla sinänsä väliä ole, koska numeroa klikkaamalla näkee kuitenkin kaikki uudet viestit-oli niitä sitten enemmän tai juuri se määrä, kuin pitikin.
Kirjoitin galleria hakuun 58 Cadillac, niin tulokseksi tarjoaa 59 Cadillac:iä ? Hakusanalla Cadillac löysin kolme 58:sia jotka merkattu kansioihinsa, `58.. , 1958… ja pelkkä Cadillac tuon vikan ymmärrän ettei löydä mut tuon 59 mitä tarjoaa sitäkin vaan yhtä ja siinäkin on tuo heittomerkki ennen lukua, noita 59:jä on useampiakin kuin tuo yksi.
Mutta ei tarjoa yhtäkään noista 58 Cadillac:tä mitä yritin etsiä ?
Kantri kirjoitti:
Kirjoitin galleria hakuun 58 Cadillac, niin tulokseksi tarjoaa 59 Cadillac:iä
Olet itse kirjoittanut kyseisen mallin kommentin, jossa mainitset "58 Cadillac". Haku ottaa totta kai huomioon muitakin tekstejä kuin pelkän otsikon.

Lyhyiden (alle kolme merkkiä) hakutermien kohdalla haku etsii vain kokonaisia sanoja, jonka vuoksi nuo `58 ja 1958 eivät tuottaneet osumia. Sen sijaan esimerkiksi haut cadillac 1958 ja cadillac `58 löytävät kyllä nuo kyseiset mallit.
Niko Lindström kirjoitti:
Tuossa kun kirjauduin sisään, niin tuossa ylhäällä vilkkui punainen kolmonen kolmen uuden kommentin merkiksi… Niitä tosin oli 5 kpl, joten joku pieni vika taitaa tuossa kohdassa olla..?
En ole aiemmin vastaavaan törmännyt, ja ensimmäisenä tuli mieleen tuo Petrin mainitsema mahdollisuus. Ilmoitelkaa, jos tuota alkaa esiintyä säännöllisesti jatkossakin.
Pitää kököttää työpaikalla ruudun äärellä, ja kun mikään ei näytä aiheuttavan työperäisiä pakkoliikkeitä, rupesin aikani kuluksi Galleriassa klikkailemaan Satunnainen arvioitava -nappia. Minulla on näköjään "rästissä" 3 985 mallia. Tunnin klikkailun jälkeen lukema ei paljon muuttunut, kun esille tuli sellaisia malleja, joita en syystä tai toisesta kykene mitenkään arvottamaan.

Olisiko mahdollista (tai onko edes tarpeen) lisätä sellaista nappia tai ruksia, jolla mallin voisi kuitata nähdyksi, niin ettei samoja malleja enää seuraavalla kerralla tulisi arvonnassa vastaan?
Viimeksi muokattu 31.1.2012 20:07
Gallerian sivunvaihtopainikkeet ovat niin pieniä, että varsinkin mobiilisti selattuna voi lähteä se kuuluisa järkikulta, kun yrittää osua oikeaan painikkeeseen. Saako niitä vaihdettua vai ovatko palstan kiintokalusteita?
En tiedä onko tästä aikaisemmin keskusteltu, mutta voisiko mallien galleriaan lisäämistä jotenkin rajoittaa. Vaikkapa kaksi tai enintään kolme mallia päivässä. Taas on tullut samalta henkilöltä monta mallia lyhyessä ajassa. Itseäni tämä ainakin vähän häiritsee, varsinkin jos ei vähään aikaan ole katsonut mitä uutta tänne on tullut, eikä sitten näe muiden malleja. Ja useasti tämmöisissä tapauksissa on vain kiirellä napsittu pari huonoa kuvaa ja vaivauduttu kirjoittamaan jopa kokonainen lause. Piti jo aikaisemmin ehdottaa tätä, mutta muistin nyt vasta.
Sellainen juttu tuossa tuli mieleen, että olisko mitenkään mahdollista saada sellaista nappulaa tuonne Galleriaan, että voisi ikäänkuin seurata mallin kommentteja. Eli ilmoitus tulisi samalla lailla kuin silloin, jos itse on mallia kommentoinut ja siihen tulee uusi viesti, eli tuo punainen vilkkuja numero.

Olikos tarpeeksi epäselvästi sanottu?
Joskus PMnet sivustojen alkuaikona taisi olla puhetta gallerian siivoamisesta (turhien kuvien poistamisesta). Muistaakseni sovittiin itsenäisyyspäivä ajankohdaksi. Nykyisin taitaa tilaa olla riittävästi vai onko "siivous" viellä ajankohtaista?