Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Jagdpantheria maalailen, huomenna päästäisiin kenties naamiomaalaukseen asti! Samalla mattalakkailen KV-1:n tornia uudestaan, ja väsäilen jo joululahjaksi saatuja figuureita… vieläkin…
Tamiyan 1:24 Porsche Carrera GT:tä tässä on tullut viime perjantaista (13.6) asti väsättyä. Kori maalattu, vaatii vielä kerroksen kiiltävää lakkaa. Moottori kutakuinkin valmiina, pitää sille vielä jotain tehdä että kehtaa Model Expoon ja Sampolaan ensi vuonna laittaa takaluukku auki : )
Hawker Typhoon, P-39 Airacobra dioraama, Blackburn Roc, Me-110G, B-25 Mitchell. Kaikki "nelikaseja". Sitten on läjä pitkänajanprojekteja.
Kristian Koskela kirjoitti:
What if tyylinen rynnäkköversio Suomihurrista(!). 2x 250 kg pommit sotkien nuijimiseen, 2x 7.5mm automaatti pak 40 siipien alla (kts em) ja 12 kk:ta jalkaväen ja vihukoneiden riemuksi. Siinä on myös merlin moottori mustangista. Voi voi, sairas on ihmis mieli. :D
Huhhuh, melkonen lasti. Ei taida ihan yks Merlin riittää tuon kuskaamiseen ;) Mahtuisko siihen johonkin väliin sotasaalis Me-262:sta nyysityt Jumot?
Vaikka mitä. Ki-84, Brittisotilaita, Warhammereita (40k ja FaBa), 10mm jenkkejä ja sakuja sekä yksi panssarintorjuntatykki. Noista tänne seuraavaksi tulee katseltavaksi varmaan 10mm soltut ja Ki-84
Bishop juuri työn alla ja seuraavaksi tarkoitus aloittaa E-100, ISU-152V, T-34/76 ja T-54. Syksyllä on tarkoitus jatkaa T-44 työstämistä ja kaikki projektit on 1/35.
Vähän kaikkea mutta silmille pomppaa Dragonin Tiger (zimmerit) ,Blenheimin maalaus, Tiger dioraaman maalaaminen ja Helmut teidmanin mersun viimeistely (kuvia tulossa pian).
Edelleen sama T-34 kuin viime kesänäkin… :/ ja nyt ostin pojalle ekan oman mallin Harrasteesta, jota olis tarkoitus yhdessä koota.
Aloitin juuri Eduardin valmistaman 1:72 Nieuport 23 koneen kasaamisen.On muuten pieni laite.