Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

PzKpfw. V Panther, 25. malli aiheesta valmistumassa (RFM Ausf.G)(JP:t ja BP:t sitten lisäksi) kolme Ausf A:ta olis vielä tekemättä. Pitäis varmaan hankkia kasa T-34:sia ja M4:sia tai sitten modernimpaa rautaa.

Tamiyan Supra valmistuu, tämän jo viime kesän alotin.

Uudeksi projektiksi valmistelin Revellin Minin. Hudson Hornettikin olisi vielä vailla tekijää ja tuo yks toyota.
Tästä on tulossa FO-69 Talvisota-asuun. Maalauskaavio on pääosin kuvitteellinen, koska koneesta on vain yksi vaillinainen kuva alhaalta etuviistosta vasemmalta puolelta. Kuvatekstissä lukee:"Koneessa on osittainen valkea suojamaalaus. Tässä sai käyttää taiteellista vapautta. Kuva kännykkäkameralla salaman kanssa otettu, joten värisävyt eivät vastaa todellisuutta

Tamiyan "Punainen" Matilda
Tein hyvän kaverin JL kanssa vaihtokauppaa lento- ja maakaluston välillä ja vaikka tiesin että Revelin vm 1974 mallisarja 1/32 Beaufighteristä on kohtuullisen syvältä. Aikanaan kuitenkin tuli rakennuttua useampi Beuafort ja Beaufighter 1/72. No nyt ei tarvitse paljon detalien kanssa syhrätä. Tarkoituksena olisi tehdä Italian Sisiliassa sotasaaliiksi saama kone Italian tunnuksilla. No kuuden puristimen tekniikalla voidaan saada kasaan jotain hyvää mutta en lähde uppoviivoittaman ;), Vaihtokauppojen helmet P-47 ja Ju-87A, IL-2, Mig-3 ja pari-kolme Mersua ja Arado sekä Spit Vb saavat paremman huomion, eli lekoilua riittää

Tänään väriä pintaan, huomenna siirtokuvat.
Tällä hetkellä työn alla tuntuis olevan motivaation hankinta jatkaa Trumpan StuG E-100:en maalausta.

Varjostushommia tänään.
Heräteostoksena tarttui räpylään Prisman leluhyllystä Revellin 1:144 F/A-18E Super Hornet… Lukihan siinä paketin päällä ne mitat, mutta jotenkin tämän pienuus realisoitui vasta kun laatikon avasin.
Ehkä tämä joskus kasaantuu…
Edellisestä pienoismallista taitaa kaksi vuosikymmentä olla, lasketaanko tämä siis vanhan harrastuksen uudelleen lämmittelyksi.