Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Nyt kun sattui Joulun aikaan vähän pidemmät vapaat, Cadillacin innoittamana tuli aloitettua samalla myös pari muuta Ameriikanfarkkua.

Mallailuhuoneen remontista huolimatta vähän on pystynyt mallailemaankin:
Fw 189:ään voi seuraavaksi ruveta sovittelemaan vacu-kuomuja

Nyt kun vuodenvaihteen ryhmiksen mallit on julkaistu niin on vuorossa Coastal Commandin Fortress I viimeistely.

E-P
Karl Gerät aloitettuna ja SU-85 diorama talviasussa keväiselle rintamalle vuodelle -43
Edellinen viesti tähän ketjuun 3,5 vuotta sitten ja edelleen on hiljaista pidellyt. Välipäivinä pistin maillailupaikan taas kuitenkin kuntoon ja nyt on oikeasti kolme mallia menossa eteenpäin: Bilekin Bf-109F, Hasegawan Bf-109E ja Cooperativan La-5 (joka on aloitettu jo 2013, mutta jos nyt…).

-JJ-
Fortress I on saanut siirtokuvat ylleen. Enää parit detaljit paikalleen ja viimeistely. eiköhän se viikon sisällä valmistu.

E-P
Viime vuonna aloitettu Gundam vieläkin kesken, mutta 3/4 raajoista jo lähes valmiita. Aloitin juuri Italerin vanhan 1:72 YF-23:n rakentamisen, mutta se on ihan syvältä. Kohopaneelilinjat, vääränlaiset suuttimet ja muita virheitä mallissa. Huippuna kadotin ohjaamon lattian.
Miksi sitten hankin tuon? Kun halvalla sai. Ja saa maalata yksiväriseksi.
Olin turhan optimistinen Fortressin valmistumisen suhteen, paneelirajoissa menee yllättävä kauan. No, eiköhän se tammikuun loppuun mennessä valmistu…

E-P
Zvezdan 1:48 Bf 109 F-4 valmistunee ensi viikolla.

Kitbashing+scratch -projekti meneillään: Mig-15 UTI mittakaavassa 1/32. Huomenna Tikkakoskelle kuvaamaan esikuvaa ja hakemaan inspiraatiota.