Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Mika Kauranen kirjoitti:
Matti M kirjoitti:
Spad VII Mikko Saarelan muistoryhmikseen.
Hienoa. Näitä nyt erityisesti kaivataan.

yt.
MK
Kiitos, töitä tämä teettää mutta onneksi on aikaa vielä jäljellä.
Stug on saanut väriä pintaan.
Työn alla 1/72 Paseja
Tuli kaiveltua esille,viime talvena kesken jääneitä malleja,jsko näille sais jotain jälleen tehtyä.Alkaa hiljalleen olemaan talossa korjaukset tehtyä ja muutkin muuttoon liittyvät hommat paikallansa.Jonniverran talvenalta homaa vielä tontilla ja autojen huoltoa talvikuntoon.Saattais alkaa puuhastelemaan mallienkin parissa.Jotain pientähän tässä syksyn aikana on touhuttukin noiden Hot wheels autojen parissa ja jokunen on vielä jäljellä purettuna.Jospa tässä pääsisi pian rentoutumaan mallien upeassa maailmassa.
Mökki saatiin päivällä talviteloille, vesisateessa. Viikon aikana oli lakkaus kuivahtanut, samoin tuon alustan ja vanteiden maalaus. Lakka ainakin näin pieninä määrinä sekoittaen ei toimi tuolla luvatulla 4:1 sekoitussuhteella, tähän sekoittelin 2:1 ja viikossa oli myös tuo ylijäänyt mittakupillinen kovettunut jotakuinkin täydellisesti. Harmittavasti konepellille ja takaluukun päälle oli eksynyt pari roskaa, joten ne joutunee hiomaan ja kiillottamaan, ennen ikkunalistojen maalausta. Noh, nyt on koko talvi aikaa :)

Viimeksi muokattu 21.10.2019 11:06
Piiitkästä aikaa yritelmä vireillä. Heribert Kollerin musta 12 valmistunee seuraavan kuukauden sisään, jos luoja suo ja siirtokuvat tulevat postissa. Ja pari muuta pikku juttua…

[img][/img]
Huomiseksi pakettiin?

Ja uutta työn alle, ennen kuin vanha ehtii jäähtyä :) Samoihin aikoihin tuon Nisukan kanssa ostettu Subaru, ja suunnilleen samassa tilassa. Nyt valkoisessa pohjamaalissa, harmaa olisi kokemuksen mukaan tähän tarkoitettuun väriin riittänyt, mutta sai samalla työnkulkua muutettua kuvien osalta sivuston uusien kuvakokovaatimusten mukaiseksi ja korjattua tuon lievän valkotasapainovirheen, mikä noissa Nissanin kuvissa on.Ja värikin pinnassa. Kolme koria näköjään maalaa noilla Gravity Colorsin purkeilla, ehkä vähän väristä riippuen. Ultimaten pohjamaali kestää hyvin sekä Gravityn että Zeron maalit muutaman tunnin kuivattelun jälkeen.

Viimeksi muokattu 23.10.2019 19:29
Ekalla tuli palvelinvirhe, joku poistanee tämän turhana!
Fortress I on saanut väriä sisäpinnoilleen. Ohjaamo-osat on myös liimattu paikoilleen. Ikkuna-aukkojen ympärykset rungon ulkopuolella pitää maalata seuraavaksi. Tarpeeksi leveä värikaista, niin ei tarvitse teipata kun maalaa pensselillä.

E-P