Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Zvezdan 1/72 Su-24. Monissa arvosteluissa on haukuttu etteivät osat sovi yhteen muttei se nyt niin mörkö ole. Kitillä pelastettavissa.
SH:n Curtiss, jaa-a saas nähä tuleeko tästä mitään, on ollut masokismia viimeaikoina, ensin ICM I-16 josta muunnos sarjalla Type5, sitten SH Fokker D21 josta FR-80, välipalana Hasegawan G-6 josta piti ensin tulla Suomi kone, mutta kun siirtokuvat ei taipuneet siihen että olis alkupään G-6 saanut tehtyä, niin tuli siitä OOB, sinällään tuo oli ihan hyvä sarja, mutta ikä näkyy jo näissäkin ja tilalle tuli hankittua Martilta Edun G-6 jossa onkin sitten Erla+puuperä ja se tuleekin sitten CU-502 jälkeen työn alle.

Tamiyan IS-3 muutamin parannuksin.
Työn alla Tamiyan 1/48 Huuhkaja, ohjaamo alkaa olla valmis…

Ikuisuusprojekti MY-47 otettu taas työn alle. Ei ihan ehtinyt ilmavoimien 100-vuotisryhmikseen…

[img][/img]
Pöllölaivueen mustamahainen kummitus alkaa olla viimeisiä paikkauksia vaille valmis. Tavoitteena on saada kuvia julkaistua viikonlopun aikana. Hasegawan tarvikesettien hyötykuormissa on aika pienet liimapinnat. Mitenköhän pysyvät paikoillaan…

E-P
Lisätty SUU42-skissi Night Owl kansioon valokuvien perään. Selitykset kuvauskentän alussa.

E-P

Tamiyan IS-3 etenee.

Tamiyan 1/48 Stug III muutamilla lisäosilla.
Matti M kirjoitti:
Tamiyan 1/48 Stug III muutamilla lisäosilla.
On muuten loistavia sarjoja nuo Tamiyan 1/48 panssarit. Menevät nätisti kasaan ja lisäosiakin löytyy mukavasti, metalliputkia, Friuleja jne.

Ainoana miinuksena oikeastaan se metallinen alarunko, joka joistakin sarjoista löytyy, siitä en itse tykkää.