Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Merit:in hankala OSA-II Tuimaksi. Eipä riitä laatikon ravistelu, vaan tarvitaan kaikenlaista vääntämistä:Jos jotakuta kiinnostaa, voin kertoilla kokemuksiani tästä savotasta.

T:Ville H
Meritin 80-jalkainen Elco odottaa rakentamista. Vaikka on eri malli kuin OSA-2, niin kiinnostaisi kuulla minkä tyyppisiä ongelmia saattaisi olla luvassa tältä rakentajalta, jos siis ovat muuta kuin eroja esikuvaan verrattuna.
Aivan aluksi, Trumpeter-Merit-jne:n vastaava laivanrunkoidiootti on jälleen pääsyt pilaamaan sinänsä mielenkiintoisen mallin. Lyhyesti: Tuimien virtaviivaisten linjojen sijaan runko muistuttaa jotakin työvenettä. Yritin tehdä joitakin parannuksia, mutta en jaksanut tehdä riittävästi.

Sitten tietenkin on tosiaan alatyyppi/yksilöerot, on vähän hankala arvioida, missä määrin sarjan feelut ovat selviä mokia, vaiko jonkin alatyypin (kiinalainen vene?) ominaispiirteitä.

En osaa ottaa kantaa tuohon Elco:on, mutta ainakin noin pääpiirteittäin sen linjat eivät taida olla niin pahasti pielessä (on sentään koverat linjat, eikä pulleat).

T:Ville H
Kiitos tuosta, hyvä tietää.
Tampereen näyttelyyn Pershing&King Tiger dioraama ja lisähommana Brach Model Somua puolitela pak 40 tykillä (joka ei varmaan tuonne näyttelyyn ehdi).


Rakensin Emharin Mk IV Tadpole -tankin kun sellainen sattui saataville.