Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Pitkästä aikaa mallailua!

Mengin 1/35 Leopard 2a7 tuloilla. Hauskaa vaihtelua kun setti on helppo rakentaa eikä joka osaa joudu muokkaamaan että sais edes kasaan!
”Bubi”
Esko P. kirjoitti:
”Bubi”
Itselläni samat aikeet, viikolla tuli ebaysta löytämäni samainen Dragonin sarja, Tamiyan sturmi vielä ostamatta tosin.


Olen duunannut Cyber Hobbyn Panzer III (F1) Flamm -vaunua Juhannuksen ajan. Muuten ihan hauska setti koota, mutta etulokasuojista täytyi poistaa yksityiskohtia joka tietysti johti siihen, että anti-slip -tekstuuri myöskin lähti. Onko kellään mitään ideoita mitä tuolle kannattaisi tehdä?
Lokasuojat löytyvät syövyteosina, varmaan jollain saitilla olevalla Panzukkimiehellä mahdollisesti ylimääräisinä.
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Lokasuojat löytyvät syövyteosina, varmaan jollain saitilla olevalla Panzukkimiehellä mahdollisesti ylimääräisinä.
Ai hitto, enpä aatellutkaan tuota. Harmi että kerkesin jo laittamaan kaikki työkalut sun muut kiinni. Itse päädyin siihen että pitänee leikata osa lokarista pois "battle damagena".
Taisteluvaurio on ihan hyvä vaihtoehto,tai sitten voit laittaa tykistökeskityksessä lentänyttä maata lokarien ja muun vaunun päälle. Puuttuva liukastumisenesto tekstuuri peittynee myös näin. Riskinä tosin överiksi meno. :p
Tamiyan Wespe työn alla. Rakentelin vähän sisustaa kun päätin jättää ajajan luukut auki


Flammpanzer III jatkuu. Maalasin Tamiyan Dark Yellowilla ja lisäsin Brown Panel Lineriä. Juuri äsken kokosin telaketjut.Maalailu ja säistäminen jatkuu, ikävä kyllä tämä jää nyt odottamaan vähäksi aikaa kun joudun lähtemään reissuun.