Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Teemu Kankaanpää kirjoitti:
Tyylikäs tuo gangsterilippa tuossa.
Kiitos. Tuohon aikaan, kun omistin ko. kulkupelin, oli myytävänä lasikuituisia aurinkolippoja moneen automerkkiin. Pitihän semmonen "vaniin" laittaa. Sama linja jatkui seuraavassa autossani…Hiacessa.
Huomenna saa avaimet uuteen kotiin, viikko varattu muuhun remonttiin sen jälkeen ehkä aikaa työhuoneelle. Ilmanvaihtoa pitää pohtia vai tekeekö erillisen ruiskumaalaamon autotalliin.
Tällaista hökötystä väsäilen tällä kertaa. Ihmeen hyvin on osat kahdesta eri sarjasta osuneet kohdilleen.

Ruosteisenpuoleista Nissania pukkaa Gulf-teemalla :)Tälläinen takomin Panther Ausf. A täydellä sisälmyksellä. En taida vaivautua laittamaan moottoria sisään, sillä en aikonut tehdä huoltodioramaa.
Hieno Pantherin alku! Mistä tiedät sisälmysten värit? Aion itse väsätä Rye Fieldsin vastaavan joskus tulevaisuudessa…
Sisällön maalaminen on vielä kesken, mutta tässä ohjekirjassa on 4 sivullista värillisiä 3d-renderöitejä tankista joiden mukaan maalailen.
Tommi Lukkarinen kirjoitti:


Tälläinen takomin Panther Ausf. A täydellä sisälmyksellä. En taida vaivautua laittamaan moottoria sisään, sillä en aikonut tehdä huoltodioramaa.
Tankki täydellä sisälmyksellä saattaa laittaa minutkin jossain vaiheessa kokeilemaan tankkimallailua;) Muuten ei.
Janne Herajärvi kirjoitti:
Ruosteisenpuoleista Nissania pukkaa Gulf-teemalla :)

Ei sais keskeneräistä moittia,mutta Cedun puskurit,takavalojen väli ja muutama muu osa on muovia ja listotus on ruostumatonta terästä jotka eivät ruostu.Myös alunperin ei ole maalattu vaan mustaa muovia.
Osmo Järvelä kirjoitti:
Ei sais keskeneräistä moittia,mutta Cedun puskurit,takavalojen väli ja muutama muu osa on muovia ja listotus on ruostumatonta terästä jotka eivät ruostu.Myös alunperin ei ole maalattu vaan mustaa muovia.
Mie tiesin että joku tarttuu Glorian puskuridilemmaan. Tosiasiassa en ollut yhtään varma että onko ne osiot muovia vai metallia, aikani kuvia selailtua aiheesta en kyllä yhtään ruosteista Glorian puskuria löytänyt, mutta törmäsin vähän tuoreemman vuosikerran VW Golffiin, jossa tiedän puskurien olevan muovia, niin siinä oli rottaista ruostelookkia tehdessä maalattu ne muoviset puskuritkin ruosteisen oloiseks.. ja näin siis 1:1 maailmassa. Kaikenlaisia kustomointeja ja tuunauksia kun lähdetään tekemään niin sen realismin rajan useimmiten voi pyyhkäistä vähän sivummalle minusta ja antaa niiden ajatusten toteutua.. :) Tosin tuosta esillä olevasta kuvasta ei mitenkään vois vielä päätellä että tästä on eräänlainen patinalook kustomointiviritelmä tulossa jolla ei näin ollen sen realistisen ja aidon ruostumisen kanssa ole mitään tekemistä, vaan fiilistellen tekemällä tehdään se ulkonäkö mikä siellä mielensyövereissä sikiää.. :)