Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

No jo,ny on calsonikin kyllikistä konepelti irti ja alettu tsuumailemaan koneen yläosaa+lisukkeita.
Sain viikonloppuna muikkarin, että liki kymmenen vuotta sitten lupasin systerille yhden mallin. Piti tänään sitten vetää pohjamaali koriin. Pahasti on Jo-Hanin muovi haurastunut vuosikymmenessä, saa nähdä kestääkö läjässä loppuun asti!
Ja tämä on viittä vaille valmis, vain ajovalot, peili, ovenkahvat ja konepellin lukot puuttuu.Dragonin 1:72 sturmi, edun 1:48 petsamo mersu.
Saab 91 Safir D, työnalla.
Tällaista tällä kertaa. Koskahan sitä oppii teippaamaan niin, ettei aina tarvitse paikkailla. Huoh…… mitään pois jättämättä……mitään siihen lisäämättä…

Viimeksi muokattu 16.3.2018 00:45
Työn alla olis dioraamaa jossa FAMO + traileri, ja lastina olis tämä:


Sitten siihen tullee vielä moottoripyörä ja figuurejakin on enemmän kuin olen tehnyt koko mallailu-uran aikana…
Tuosta tulee mielenkiintoinen. Odotan todella lopputulosta. Hyvältä näyttää. Tseppistä vaan figu hommiin.
Avasin juuri Dragonin 1/72 StuG III Ausf. G -sarjan. Lekomallarina en tiedä oliko tämä nyt niin viisas ajatus.
Pikku hiljaa voiton puolelle, ei puutu enää kuin toi oikea kylki! Tuon helman punaisen raidan laitto oli yhtä kidutusta, yritin ensin Tamiyan tarjoamalla siirtokuvalla, se kun oli katkottu suoraan oikean pituiseksi. Ei onnistunut. Sitä ei kerta kaikkiaan saanut taipumaan niin, että olisi näyttänyt suoralta, mistään kulmasta. Rejin raidasta pätkimällä tuon sai, joten kuten. Sijainnista en ole ihan satavarma, ainakin sinne päin. Muutenkin, tästähän ei "halvalla" saa täydellistä, isot pojat osasivat kertoa, että takasiipi on vääränmallinen (Renessancen korjaussarjasta saisi 22 eurolla oikean, samoin kojetaulun), vanteet ja alusta on Argentiinan soraralliin väärät (oikeat saisi 2002 Uuden Seelannin autosta, taas joku kymppi). Lisäksi osa teippauksista näyttäisi olevan väärin, kyljen syöpäkääryletarrat liian matalat, pääkatkaisijan merkinnät konepellillä vähän epävarmat jne… Mulla on kahdet siirtokuvat (tai neljät, miten tuon nyt laskee, kun on yhdet TaBu:n Mölperimerkit sekä Tamiyan omat), eikä yhdetkään ole ns. täydelliset, noi kyljen sponssimerkit olisi olleet oikein noissa TaBu:n kuvissa, huomasin liian myöhään.

Noh, tehdään tästä nyt edes sinne päin näköispainos… Jos sinne asti päästään, laittaa vastaan taas oikein kunnolla. Aamulla joutui paikkamaalaamaan konepeltiä, kun tuon rallitarran laiton yhteydessä illalla pehmitysaine söi jostain syystä punaiseen maaliin pyöreän valkoisen renkaan :(