Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Tekaisin pois kuljeksimasta hieman kyseenalaista laatua olevan Smerin Messerschmitt 262:n. Koska laitan sen roikkumaan laitoin laskutelineet kiinni. Se ei ollutkaan niin vaivaton toimenpide kuin esimerkiksi Revellin koneessa olisi ollut. Maalaus on lievästi sanottuna villin näköinen tulkinta maalausohjeesta. Vaaleanharmaan pohjan päälle on töpötetty saksalaisille koneille tyypilliset vihreän sävyt sekä kolmantena värinä tumma violetti. Onko tuo tyylikäs esitys vai ala-arvoinen sotku, vaikea sanoa. Ehkä siitä saa jonkinlaisen mielipiteen muodostettua siirtokuvien ja lakkauksen jälkeen.
Mika Louhiaho kirjoitti:
-- Onneksi kyseessä on 1:144 skaalan isomman koon suihkumoottorit, mikä vähän helpottaa maskausurakkaa.
Ah, kartiopintoja, kaaria ja ilmanoton reunuksia - siinä sitä on teippausurakkaa parhaimmillaan.. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä, hyvältä näyttää kuvien perusteella! Tuleeko nämä KLM:n väreihin vai onko takana oleva runko vain kuvausrekvisiittaa?
wade kirjoitti:
Ah, kartiopintoja, kaaria ja ilmanoton reunuksia - siinä sitä on teippausurakkaa parhaimmillaan.. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä, hyvältä näyttää kuvien perusteella! Tuleeko nämä KLM:n väreihin vai onko takana oleva runko vain kuvausrekvisiittaa?
Kiitoksia, yritetään kestää. Hankalia nuo kartiopinnat, kun maskiteippi vetää aina vinoon. Joutuu leikkaamaan teippiin taittosaumoja tai sitten vaan vetämään lyhkäsillä paloilla. Tulee tosiaan KLM. Taitaa olla yleisin Revellin 767 tehty KLM:nä, mutta menköön. Jotenkin se oli itsellänikin heti mielessä, että tästä KLM. Paketissa on Gulf Traveller ja SAS. Gulf Traveller olisi ihan hieno livery kyllä…mutta kun se KLM :)
Eduartin Royall Class paketoinnista Spit IX early työn alla. Yksi miellyttävimmistä rakennettavista ikinä. Ei se mikään "shake and bake" malli ole, eli työtä joutuu tekemään, mutta kaikki osat kuitenkin löytävät paikkansa kohtuullisella työllä ja sopivat niin täydellisesti toisiinsa.
Jos pelkästään rakentamisen helppoutta hakee, kannatta rakentaa legoilla ;)
Pari viikkoa sitten hehkuttamani Airfix spitti päätyikin tyttären maalauskohteeksi, ja paistattelee nyt päiväänsä tv-tason päällä kirkkaan punaisena. Otin sitten itselleni työn alle Revellin 1/72 FW-190 äffän. Ohjaamoon lisäsin maskiteippivyöt, muuten mennään ihan mallin omilla detaljeilla. Mittaritaulun keltainen kuivasively oli näköjään kaikkea muuta paitsi kuiva, mutta olkoon noin. Ei tule näkymään yhtään mihinkään kun runko on niputettu. Tämmöistä tällä kertaa.

Special Hobbyn Curtiss Hawk A-75 aloiteltuna. Moottoriin lisäsin tulpanjohdot. Mittaritaulusta uupuu vielä mm nuppineulan kärjen kokoisia kytkimiä. Ajattelin myös lisätä sivuseiniin muutaman askin ja johtoja/putkia. Tulivatko suomalaiset olkavyöt jakkaran selkänojan yli vai läpi kuten ranskalais Sussun jakkaran kuva antaisi ehkä ymmärtää www.ipmscanada.com/ipms/Reference_%20Article/Aircraft/Aircraft_Image/Seat_2.jpg
Special Hobby ei juurikaan kohdistusapuja tarjoile tappien tahi muidenkaan muodossa. Toivottavasti saisin osat suhteellisen kivuttomasti asemiinsa.
www.pienoismallit.net/profiilit/4773/kuvat/kuvapankki/kuva_109885/
Viimeksi muokattu 12.12.2013 14:40


Master Boxin 1/32 figuureja - lentäjä-ässät Werner Mölders ja Johnnie Johnson vaihtavat mielipiteitä.
Tällä hetkellä itselläni työn alla varsinaisista pienoismalleista Catwoman figu, Star wars figu Luke Skywalker uusi toivo versio sekä f-100 ford pickup auto.

Enimmäkseen kuitenkin mennyt aika 1/1 replikoiden tekemisissä, scratchinä Judge Dredd kypärä, Han Solon blaster pistooli, ja Fallout pelistä AER9 laserkivääri.

Jos jotain kiinnostaa niin millaisia ne on niin tässä linkit

s1244.photobucket.com…kkonen_J/library/Pienoismallit/AER9%20laser%20rifle?sort=3&page=1

s1244.photobucket.com/user/Kekkonen_J/library/Pienoismallit/Dredd?sort=3&page=1
1:35 figuja tulee testailtua… alkaa jo vähän ihmistä muistuttaa?
Just sain tuossa Sturmgeschutz Sdjfz.167 kasattua ja nyt aloitan tuon 8.8cm Pak 43 Waffenträger SPG tankin teon. Dragonin settiä eli ohjeet on mitä selkeimpiä;)
Jännä setti kun tulee jagdpanther G1 ja nashornin aseen kanssa.
Näyttäs jalustatkin olevan niille.