Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

BA-64B panssariauto ja kunnon "heinäkärrit" 1:35, menossa.
Revellin Chevrolet Corvette C6 Le Mans 1/25
Sallisikohan moderaattori, että empä kerro, sittempähän näette;)

Itseasiassa minulla on kesken 7+ kpl eri 1/72 skaalan lentohärveliä, mutta eniten niistä on nyt työn alla eräs rumankaunis ranskalainen härveli WW2-ajalta ja toinen on brittiläinen härveli samoilta ajoilta, jota käytettiin, vaikka olisi uskonut, ettei enää olisi käytetty.
Neljä moottoripyörää; kaksi Hondaa loppusuoralla, Tamiya OOB ryhmiksen Yamaha ja vastapainona super detaljoitu 2010 Yamaha, hartsi muutossarjalla.
Dragonin Pz IV A valmiina odottamassa washeja ja pölyjä yms.
M22 Locust alarunko valmiina ja vielä brittiläisempänänä kuin sarja antaa uskoa.
Tamiya OOB ryhmikseen ajattelin vaihtaa malliksi SU-122 vaunun kesän -44 2-3 -värikaaviossa
Sarjana Dragonin BMP-2E Afghanistan (DRA3508), jota on höystetty Zvezdan BMP-1 lokasuojilla ja ylijäämä syövyteosilla, alumiiniputkella ja kuvassa näkyvällä Bison Decalssin siirtokuvilla. Pintakäsittelyä vaille valmis!Muutama hyvä hetki mallailua takana ja IDF Shermanni edistyny taas hieman.

Hiukan päivitystä, kulkuvalon kehys liian vaalea, uudelleen maalattava.
Nyt kun kevätlukukauden yliopiskelut on yliopiskeltu (kah, virkamiesruotsikin losahti läpi! :D), siivoilin pitkästä aikaa työpöytää ja pistin tulille uutta mallia. Onhan noita keskeneräisiä ehkä liikaakin, mutta tuore siivo - tuore malli pöydälle. Revellin paketoimaa Hasen 1:72-skaalan Draken. Pitihän siihen mennä aftermarket-sälää ostamaan. Ohjaamo nyt on melkein pakollinenkin hankinta… ;)

Mutta kertokaas, millä ilveellä ovat mahtaneet Airesin pojat tarkoittaa maalattavaksi nuo sivuseinä- ja konsolidetaljit, kun ovat hieman haastavan oloisesti yhtenä kappaleena valettu kiinni ohjaamoammeeseen…?
Vihdoinkin Airfixin Seafire pääsyt maalausvaiheeseen