Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

DR PzIV A saanut ensiharmaan (Tamiya German grey) pintaansa ja pyörien kumit jotain mustan tapaista, joten voi alkaa loppukasauksen sekä telojen kasaamisen.
AFVClubin 251/3 odotelee lähinnä radiokaluston tekemistä
Tamiyan Tiger 1 early odottelee Karyan telojen tekemistä loppuun (DR:n vaunu keväällä -43 harmaa/keltainen camossa)
Pz IV A on saanut värit ja kuvat pintaan eli vanhenusta jonkinverran pitäsi tehdä.
K-kaupassa tuli käytyä ja M22 Locust lähti matkaan, pyörät alkaa olla alla. Onneksi Track_Linkissä on rakennusblogi mistä hyötyä.

Locust on mielenkiintoinen(?) laskuvarjojoukkojen tukivaunu jota oli tarkoitus viedä liitokoneilla jv:n tueksi. Vaunua valmistettiin noin 850 kpl joista noin 250 toimitettiin briteille. Ainoa taistelu oli operatio Varsityn yhteydessä kun Britit lähettivät 8 vaunua matkaan, näistä 2 pääsi tavoitteeseen. Sodan loputtua nämä 800+ vaunua romutetiin
Tamiya Honda MotoGP pyörä alkaa lähenemään loppua, katteet sain eilen maalattua ja muutaman muuhun osaan pohjamaalin päälle.
Airfixin Zero, aloittelin perjantaina illalla. Ohjaamossa eka maalikerros, siivet lyöty nippuun ja pääkomponentteja irroteltu. Oikein mukavalta sarjalta vaikuttaa. Myöskin airfixin Mustang, jota olen yli neljä kuukautta väsännyt, on vihdoin ja viimein pääosin valmis. Pienemmät siirtokuvat kiinni ja vola!

Jatkoin lauantaina Zeron kanssa, laitoin ohjaamon, siivet ja perän nippuun. Työnsin ohjaamoon pumpulia ja teippasin sen piiloon pohjamaalia varten. Koneen tunnistettava ja mielestäni kaunis muoto on jo erittäin tunnistettava. Sunnuntaina zero sai tuta skull whitea, ja mustang on valmis. Teen pienen kenttädion P-51:lle, pilotille ja mekaanikolle…
Viimeksi muokattu 24.4.2014 15:49
Panssaripajalla neukkuvaunut odottavat maalausta, taustalla maalausta odottaa onnistunut, epäonnistunut tiikeriprojekti.

Elämäni ensimmäinen siviililentokone revellin markettimallilla on hyvä harjoitella.
Panzsukki ykkönen Dragonilta. Osat odottaa kuivumista pesun jälkeen.

Telakalta pikkuhiljaa valmistuva Broncon sukellusvene.
Pore kirjoitti:
Telakalta pikkuhiljaa valmistuva Broncon sukellusvene.
Onpan kaamean kokoinen malli, kun vertaa Lasol-pulloon taikka nyt noihin maalipurkkeihin. Mutta komea.

Välillä jotain ihan muuta, tarttui paikallisesta marketista mukaan.