Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Mikko Dunderfelt kirjoitti:
Onpa hieno kiilto! Maalattu vai foilattu?
Petri Manninen kirjoitti:
Onpa hieno kiilto! Maalattu vai foilattu?
Kiitos!
Runko maalattu Alclad polished aluminium:lla.
Ehkä asteen liian tumma. Mutta ei se siellä hyllyssä haittaa :)
What-if D-11 alkaa olla maalissa. Vielä JG2 runkonauha paikalleen niin pääsee lakkaamaan ja vanhentamaan. Maalaus onnistui kokonaan Lifecolorin maaleilla, paitsi alapuolen alumiini meni Revellillä. Nyt sitten pohtimaan mahdollisia merkintöjä.

Pari viikkoa sitten kaivelin esiin kohta jo 5 vuotta keskeneräisenä olleen Miniartin talon ja tällä hetkellä on työn alla tiiliseinän maalaus ja sisäseinien tapetointi ja maalaaminen. Seuraavaksi pitäisi ottaa työn alle ikkunat ja alkaa suunnittelemaan talvisen dioraaman tarkempaa aihetta.
Viimeksi muokattu 23.3.2013 23:47
Piskuinen Hetzer Berliinin selkkauksesta tuloillaan…

"Onneksi" ei tarvitse aloittaa uusia malleja kun keskeneräisiä on vino pino jonossa. Nakerrettavaa Tamiyan 1:700 Gneisenaun muodossa, ihan harjoitusmielessä nippuun, ja haastavin tässäkin on meren tekeminen, ei malli niinkään. Eduardin etsit täytyisi melkein käsitellä ahjossa kun ovat pahuksen jäykkää tavaraa (Kruppin terästä?).

Kaksi Hondan kisapyörää, vm.2002 & 2003. Alempi rungoista on maalattu Alcladin alumiinilla, ylempi on Tamiyan "kromaama". Nämä alkavat olla vähitellen loppusuoralla, lähinnä katteet ja pakoputket enään tekemättä. Seuraavaksi voisi taas palata rakentamaan Yamahan kisapyöriä.
Uusi "mancave" uudessa asunnossa :)
Nyt työn alla Star Wars Rebublic star destroyer Reveliltä, lisättyjä yksityiskohtia tulee olemaan aika paljon.
Ei paljoakaan muokkaamatonta pintaa tule olemaan lopullisessa mallissa, eli siis ikuisuus projekti.Viimeksi muokattu 25.3.2013 20:12
Hyvältä näyttää Janne!