Pienoismallit.net

Mitä työn alla?Nashornin maalaus hieman edistynyt.
Tamiyan 1:48 Spitfire Mk.V taustalla odottelee maalien kuivamista ja Hasegawan 1:48 Bf-109 F:stä tulee Brittien sotasaalista.
Pershingin, BT-7:n, BA-64:n, Shermanin sekä SU-100 pakkaaminen Nordiciin…
Shermannin alusta pitäisi vielä maalata uudestaan ja muutenkin hieman fiksailla kokonaisuutta + Fokkeria pitää myös viimeistellä. Meinaa vain aika loppua kesken kun lauantaina tulee deadline vastaan ja hommaa olisi vaikka kuinka paljon. Sinänsä hyvä, sillä olen huomannut että pienessä kiireessä tulee rakenneltua paljon verkkaisemmin eikä jää jumittamaan joka ongelman kanssa. Olen varmaan rakentanut viimeisen viikon aikana enemmän kuin koko vuotena. Viimeisen seitsemän päivän aikana on tullut nyt rakenneltua noin 4-5 tuntia per päivä eikä sekään meinaa riittää…
Ensimmäiset vanhennukset ja säistämiset.Melkein kaikki kahvat on tehty kuparilangansta,kun muoviosat katkesivat jo pelkästä katsomisesta.
Nordic-malli on valmis!

Sturmini kanssa oli voimainmittely jo sinällään ahtautuneen aikataulun vuoksi, mutta vielä toissapäivänä piti maalien tehdä ryppyyntymisreaktio…

Lyhyillä yöunilla tullaan, mutta upouusi Ps.531-15 pitäisi ilmaantua linnalle :-)
Teemu Siltanen kirjoitti:
Jussi Mänttäri kirjoitti:
Ei mitään, ei edes keskeneräistä tai mitään jemmaan "unohdettua". Onko kuka muu vastaavassa tilanteessa? :D
Täh?! Onks tollanen edes mahdollista?! :D
On se mahdollista mutta hyvin hankalaa, niinpä miekii "lipsahdin" eilen Prismassa ja ostin Revellin pikkukoneen, Mustangin, nyt tässä pieniksi iltapuhteiksi ;-)
L.Pekurin Brewster etenee…
Sulla on lipsahtanu moottorin pellitys väärinpäin:) nuo patit tuossa kopassa on pakoputket.
jarno törmänen kirjoitti:
Sulla on lipsahtanu moottorin pellitys väärinpäin:) nuo patit tuossa kopassa on pakoputket.
Onneksi sitä ei ole vielä liimattu kiinni.