Pienoismallit.net

King Tiger

Moi!

Ajatukseni ostaa Messerchmitt meni mönkään(mutta kiitos vaan auttaneille),mutta olen ajatellut ostaa Dragonin King Tigerin jossa on valmis zimmerit massaus. Sitten asiaan, aion tehdä vanuun kunnolliset sisätilat joten kysyn teiltä että mitä sinne pitäisi laittaa. Ainakin radio, mutta mitä muuta? : )
Jääkaappi, pakastin, poreallas ja muuta viihdetarvikkeita. Ei nyt vaineskaan, mutta jos viitsit kirjoittaa googleen King tiger interrior, niin johan alkaa tietoa löytymään.
Niko Tähtinen kirjoitti:
Ainakin radio, mutta mitä muuta? : )
Torniin ammustelineet, istuimet, periskoopit, tähtäimet yms. Taistelutilaan lisää ammustelineitä, lattia ja tornin pyörivä lattia, etuosaan vaihteisto, jarrut, mittaristo, istuimet yms krääsää. Helpoimmalla pääset kun hankit valmiin sisätila-konversiosarjan; ks AKK:n viesti aiheesta.
Kiitos Esko ja AKK, neuvoistanne. Nyt voin mennä ensi viikolla Kuivalaiselle iloisin mielin. : )
Samassa putiikissa näkyy listoilla kummittelevan CMK:n valmistamat King Tigerin sisätilasarjat, kysäise niistä samalla. Vaunun sisuksistahan ei pienistä luukuista paljon näy..
Ei näy tosiaan ei, ja omaa boxia tutkiessa sarjassa riittää katseennappaajaa jo muutenkin ulkopinnoilla niin paljon että vasta tovin tutkimisen jälkeen kukaan keksisi kurkkia sisälle..